Veretlenül zárta a Major első hetét a magyar csapat

Veretlenül zárta a Major első hetét a magyar csapat

Elindult a World of Tanks Major League, ahol a hazai együttes egyelőre tökéletesen teljesít.

A második szezonba frissen kvalifikált, magyar játékosokból álló Trigger veretlenül áll a héten elindult World of Tanks Major League tabellája tetején, hiszen az első héten 5:2-re verték a nagy esélyesnek számító NotLikeThis csapatát, de a Golden League tapasztalatokkal rendelkező The Wild Bunch ellen is győzelmet arattak.

Trigger vs NotLikeThis

A küzdelem az első négy csatában kiegyenlítettnek tűnt: hol az egyik, hol a másik csapat kerekedett felül a másikon, de végig a magyar együttes volt a kezdeményezőbb, majd ez az agresszív játékstílus a mérkőzés második felére kifizetődött, és teljes mértékben dominálták a további csatákat. A mérkőzés végül egy megérdemelt 5:2-vel ért véget, ami 3 pontot jelent a Triggernek. A mérkőzés visszanézhető zm0rkhan Twitch csatornáján 03:21:00-től.

Trigger vs The Wild Bunch

A The Wild Bunch (vagy röviden TWB) az előző Golden League szezonban kiemelkedően teljesített: elég csak arra gondolnunk, hogy 5:2-re verték a Kaznát. De nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy maguk mögé utasítottak olyan profi, veterán csapatokat, mint a Knäckebröd vagy az Out of Range. Ennek ellenére a Trigger a mérkőzés második felére újra belelendült és Himmelsdorfon bevitték a kegyelemdöfést a TWB-nek, amivel 5:3-ra nyertek és további 3 pontot szereztek a ranglistán.

A magyar csapat kedden játszik legközelebb az egyelőre szintén veretlen, cseh játékosokból álló Gunrunners ellen, majd csütörtökön a papírforma szerinti legerősebb csapat, az Oops lesz az ellenfelük.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.