Egy hét múlva összecsapnak a legjobb WoT csapatok

Közeleg a Rumble bajnokság, ahol minden régiót a legjobb csapatok képviselnek majd.

Rumble in the West, Continental Rumble vagy Challenger Rumble. Nevezzük akárhogy, a Rumble két WGL között jön, lát és tarol. Az idei Rumble bajnokságot november 19-én New Yorkban rendezik, hogy a legjobb amerikai, ázsiai, európai és orosz csapatok összemérhessék acélszörnyetegeik erejét a 200 000 dollár összdíjazású versenyen!

A korábbi Rumble bajnokságok két szerver összecsapására fókuszáltak, így az európai csapatok az oroszokkal mérkőztek meg, az amerikaiak pedig az ázsiai csapatok ellen játszottak, de az idein csavartak egy kicsit. A Challenger Rumble - ahogy a neve is mutatja - egy kihívást állít az APAC, EU és NA szerver csapatai elé, ugyanis két csoportba osztják őket, majd a két csoportelső továbbjut a második szakaszba, ahol a legjobb orosz csapat és a világbajnok Na'Vi várja majd őket.

Az európai régiót a DiNG és a Kazna Kru, az amerikait az Apex és az eClipse, míg az ázsiait az El Gaming és a B-Gaming fogják képviselni. A csatáikat pedig élőben is figyelemmel kísérhetitek november 19-én, 15 órától egészen a hajnalig a WGL hivatalos csatornáján.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.