FLASH-ék esélyesként indulnak harcba a több ezer dolláros fődíjért

FLASH-ék esélyesként indulnak harcba a több ezer dolláros fődíjért

A Balkan Pro League négyes döntőjén 2 500 dollárt kaszál a győztes ötös.

Erős mezőny gyűlt össze a Balkan Pro League négyes döntőjére. a régió legjobb formában lévő csapatai 5 000 dolláros összedíjazásért feszülnek egymásnak december elején Szófiában!

A csoportkör után a Dark Passage végzett az első helyen, a török csapatot pedig az utóbbi időben a QuickShot Arena urainak is tekinthetjük! Zsinórban 4 eseményt húztak be, és mindegyikkel 1000-1000 dollárt kaszáltak. Pedig erős ellenfelekben nem volt hiány, az iNation, eXtatus, PIXEL, REVOLTEee, Tricked, eSuba, XPC egytől egyig elindult ezeken a versenyeken, de a Dark Passage-t senki nem tudta elkapni. Négyszer egymás után!

Az iNation lett a második a csoportkör után, FLASH-ék csapata nemrég Zágrábban nyerte meg az ötös első közös LAN-ját, Szófiában akár jöhet is az újabb siker! A csapat egyéni skillje jelenleg még bőven a csapatjáték fölött van, gondoljunk csak NiKo unokatestvérére, aki akár egyedül, egy pisztollyal képes lehozni az ellenfél nagy fegyveres körét:

A Nexus és az Outlaws egyaránt bejutott a SEC negyedik szezonjának döntőjébe, ahol előbbi a negyedik, utóbbi azonban az abszolút győztes lett! A döntőben 16:3 és 16:0 arányban mosták le ellenfelüket!

A formátum double elimination lesz, így az első vereséggel még csak alsó ágra kerülnek a csapatok, innen bőven vissza lehet kerülni a döntőbe, ahol a győztesnek 2500 dollár üti a markát! December 3.-án indul a versenyfutás, FLASH-t és csapatát mi is végigkövetjük majd a szófiai kalandon!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!