Maikelele már tudja, kik lesznek újdonsült csapattársai!

Maikelele már tudja, kik lesznek újdonsült csapattársai!

Bár még mindig nagy a titkolózás, úgy tűnik összeállt az ötös, lássuk kik jöhetnek szóba.

Maikelele már a nyáron hangoztatta, hamarosan új csapat élén láthatjuk viszont. Ám pyth váratlan sérülése után megnyílt számára a lehetőség, és a NiP beugrójaként újra egy élcsapatban találta magát. Így tehát azóta sem került sor a nagy bejelentésre, és talán jobb is ez így!

Mégpedig azért, mert a nindzsák oldalán Maikelele megmutatta, mennyire jó játékos még mindig, így vélhetően szívesebben csatlakoznak majd hozzá nagyobb nevek is, hiszen jó lóra tesznek a svéd AWP-ssel. Illetve számos profi játékos azóta csapat nélkül maradt, vagy legalábbis meggyengült eddigi együttesük.

Azt már régóta tudjuk, hogy Maikelele olyan csapatban gondolkodik, akiket ő és a közönség is jól ismer és lehetőleg legyen közös nyelv, így elsősorban északi playerekben gondolkozik. De úgy tűnik, ő már tudja is, kik lesznek azok!

Feltételek ide vagy oda, még ezek alapján is igencsak terebélyes lista gyűlt össze a szóba kerülő játékosokról:

pauf : A GODSENT-ből kiforgatott fiatal játékos skillje teljesen rendben van, az önbizalma viszont egészen biztosan fejlesztésre szorul a közelmúlt történései alapján. Svéd playerként nyelvi nehézségek biztosan nem lennének.

wenton : Vele a fnatic szúrt ki, KRIMZ és disco doplan érkezésekor neki se volt maradása, de új csapata még mindig nincs. Svéd is, nemzetközi rutin is van, de skillben talán még elmarad egy ambiciózus csapat szintjétől.

freddieb és xelos : Mindketten svédek, ráadásul az Epsilon-ban csapattársak is voltak. Mindketten az együttes sztárjátékosai voltak a statok alapján, ám disco doplan kiválásával ez a csapat se ugyanaz, mint pár hónapja volt. Xelos már ki is vált, lehet, freddieb lesz a következő és végül mindketten Maikele oldalán kötnek majd ki. És akkor még ugyanígy idevehetjük Draken-t és REZ-t is minden gond nélkül.

MODDII és valde : A Heroic játékosai hasonlóképp jártak, mint az Epsilon legénysége, egyetlen távozó elég volt hozzá, hogy összeessen a team. Gla1ve az Astralis-ba igazolt, míg a Heroic lemaradt a Major kvaliról. Elképzelhető, hogy egy csábító lehetőség hatására a csapat két legjobbja elgondolkodna a váltáson! Valde ugyan nem svéd, de a nyelvvel semmi gondja, skillben pedig az eddigi talán legerősebb jelölt!

jkaem : Egykori csapattárs a FaZe-ből, akit nemrég szintén száműztek a kezdőből. Sorstársak Maikelele-vel és jól meg is értik egymást, valószínűnek tűnik, hogy újra egymásra találnak!

Ezen kívül még számtalan játékos szóba jöhet, de ha egy kicsit eljátszunk a gondolattal, és látunk magunk előtt egy MODDII, valde, Maikelele, jkaem, freddieb ötöst, akkor azt hiszem tényleg kijelenthetjük, hamarosan új sztárcsapat születik! Az mindenesetre biztos, Maikelele már tudja, mi lesz a felállás, mi pedig kíváncsian várjuk a névsort!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!