Fnx távozik az SK Gamingtől!

Fnx távozik az SK Gamingtől!

Még a hivatalos bejelentés előtt kiszivárgott a döntés. Már azt is tudni, ki fogja helyettesíteni a brazil játékost.

Nem mondható, hogy minden felhőtlen mostanában az SK Gaming háza táján. A brazil együttes - még Luminosity Gamingként - ellenállhatatlanul kezdte az évet, hiszen sorozatban két Major tornát is megnyertek, az ESL One Cologne óta azonban egyetlen versenyen sem sikerült győzniük, és a csapaton belüli feszültségről is egyre több pletykát lehetett hallani.

Hiába írták át tehát a CS:GO-történelmet az elmúlt egy évben, úgy tűnik, egy fejezet most lezárul: kiderült, hogy fnx elhagyja a csapatot! A legkellemetlenebb az egészben, hogy a döntésről - legalábbis az alábbi Twitter bejegyzése alapján - maga fnx is csak a hírekből értesült.

Ha hihetünk a csapattárs fer bátyjának - aki szintén a közösségi médiában szólalt meg az ügy kapcsán -, akkor az SK Gaming egy hétfői meetinget követően jelentette volna be a döntést mind a játékosok, mind pedig a sajtó számára.

Felmerül a kérdés: akkor hogy tudódott ki a hír? A ludas az ECS, feléjük ugyanis már jelezték, hogy fox fog beugrani fnx helyére a jövő hétvégi versenyen. Ez azonban kiszivárgott, így idő előtt robbant a hír.

Hivatalos bejelentés vagy közlemény ennek megfelelően még nincs a felek részéről - amint érkezik ilyen, természetesen be fogunk számolni róla!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!