Már a nindzsák uralják a CS:GO világranglistát!

Már a nindzsák uralják a CS:GO világranglistát!

A brazil SK lecsúszott az élről, ELEAGUE szereplésével ismét a Top5 között az Astralis.

A HLTV által készített, hetente frissülő világranglista ezúttal is vaskos meglepetést szállított, a brazil SK ugyanis lecsúszott az élről annak ellenére, hogy az ELEAGUE rájátszásában jobban szerepeltek, mint az őket beelőző NiP! A nindzsák így most először szerepelhetnek a HLTV által 2015-ben indított világranglista első helyén:

A brazilok egy jó ECS szerepléssel akár vissza is szerezhetik az első helyet, hiszen erről a sorozatról a NiP, ha csak egy meccs híján is, de lemaradt. Bár a közelmúlt játékoscseréit elnézve, az SK nem lesz élete formájában a hétvégi nyolcas döntőn, de a két csapat között alig 50 pont a különbség, akár egy közepes szerepléssel is az élre ugorhatnak FalleN-ék.

Az ELEAGUE két döntőse, az Astralis és az OpTic szintén nagyot ugrott előre, előbbi egészen a negyedik helyre, míg utóbbi a hatodikra lőtte magát kiugró eredményének köszönhetően.

A feltörekvő csapatok térnyerése persze áldozatokkal is jár, a Na'Vi és a G2 már a Top10 aljánál jár, az EnVyUs pedig újra kiesett az elitből.

TETSZETT A CIKK? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!