A közösség az SK ellen fordult fnx kirúgása miatt!

A közösség az SK ellen fordult fnx kirúgása miatt!

A kétszeres Major győztes egy HLTV hírből tudta meg, hogy többé nincs helye a csapatban. A játékostársak és a rajongótábor el sem hiszik, ami történt.

Már az EPICENTER alatt megírtuk, érik fnx cseréje, de erre a lépésre senki sem számított! Őrültség, undorító, profikhoz méltatlan - csak egy pár reakció a Twitterről az SK körüli botrány kapcsán! Ahogy arról már beszámoltunk, az SK Gaming ex-játékosa, fnx a hétvége során egy HLTV hírből tudta meg, hogy többé nincs helye a csapatban.


As we wrote about it during EPICENTER, it was foreseeable that SK soon will replace fnx, but no one could expect this turn of event. Crazy, Disgusting, unprofessional - just to mention some of the reactions from Twitter about the SK scandal. As we covered before, the ex-player of SK Gaming, fnx got the news from HLTV, that he is no longer a member of the team.

A reakciók természetesen szintén a megdöbbenéstől és az értetlenségtől voltak hangosak, a játékostársak el sem hiszik, ami történt.


The reactions were naturally loud about shock and disbelief, even other pros can’t believe what happened.

Természetesen az SK rajongóinak is megvan a véleményük az elválásról, és a nagy többség elfogadhatatlannak tartja ezt a bánásmódot.


Obviously the SK fans also have the opinion about the separation, and the majority think this is unacceptable.

Az SK mára hivatalos közleményt ígért, de a poszt alatt újra elszabadultak az indulatok, ebből úgy tűnik már sehogy sem jöhet ki jól a kétszeres Major győztes csapat.


SK promised an official statement for today, but under the tannouncement tweet the emotions were out of control again. It looks like the two times Major champion team can’t come out of this positively.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!