A főszerepben KODIAK és ziTi: veterán CS:GO showmatch érkezik

A főszerepben KODIAK és ziTi: veterán CS:GO showmatch érkezik

Nosztalgikus gálameccsen gyűlnek össze a régi idők legjobbjai, hogy leporolják egykoron, sőt még most is félelmetes aimjukat.

December 11-ét nem csak az Ezüst Vasárnapi leárazások és akciók miatt várjuk, sokkal inkább az éves CS:GO Öregfiúk gálameccsre vagyunk kíváncsiak! A tavaly is sikeres kezdeményezés alkalmával egy nosztalgikus gálameccsen gyűlnek össze a régi idők legjobbjai, hogy leporolják egykoron, sőt még most is félelmetes aimjukat.

Az idei csapatkapitányok KODIAK és ziTi, akik a FoP-ban anno csapattársak is voltak, most azonban egymás ellen kell bizonyítaniuk. Mindketten összeválogattak egy All Star csapatot a számukra kedves régi csapattársak közül, és bár a felállásokat hivatalosan még nem közölték, az eddig elszórt morzsákból könnyen kikövetkeztethetőek az ötösök.

Team KODIAK: A csapat kapitánya természetesen pályára is lép majd, saját rajongói oldalán pedig már elárulta két csapattársa nevét, Cobain és B3A$t tehát már biztosan vele tart a gálameccsen. A fenti képről pedig a másik két csapattársat sem nehéz felismerni, annyit segítünk, hogy a jól csengő Infernum és a még inkább ismerős Ancients háza táján kell keresgélni a két hiányzó név kapcsán.

Team ziTi: A másik ötös kapitánya a FoP és a Magyar Válogatott egykori kapitánya mára már felhagyott az aktív játékkal, de egy kis baráti mókába szívesen részt vesz, ha a helyzet úgy hozza. Interjújában fel is sorolja csapattársait, ők pedig nem mások, mint rurik, skizo, ranker és clayton. Utóbbira a régi motorosok a hl 2003-as, mostanra már retrónak számító fragmovie-jából tisztán emlékezhetnek:

December 11-én vasárnap tehát nem érdemes más programot csinálni magatoknak, a régi idők legjobbjai újra a szerveren varázsolnak majd! 19 órától tapadjatok a képernyőre, a War Room csatornáján ugyanis élőben is követhetitek majd a meccseket.

TETSZETT A CIKK? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!