A FlipSid3 legjobbja távozhat a csapattól. Irány Amerika?

A FlipSid3 legjobbja távozhat a csapattól. Irány Amerika?

Egyelőre csak pletyka szinten mozog a dolog, de sokan már azt is tudni vélik, mi lehet a végállomás a távozó játékosnak!

A HLTV és a Liquipedia egyik szerkesztője lett figyelmes arra a furcsaságra, miszerint a FlipSid3 legjobb játékosát a csapat egyelőre nem regisztrálta a DreamHack Las Vegas kvalifikációs versenyére.

Ahogy Joe Cardali is fogalmaz, lehet, hogy semmiség, de elképzelhető, hogy WorldEdit tényleg távozik. Az utóbbi három hónapban egyértelműen a hátán viszi a többieket, képességei alapján valóban többre hivatott játékos, és lehet erre most ő is ráeszmélt:

Bár egyelőre csak pletyka szinten mozog a dolog, sokan már azt is tudni vélik, mi lehet a végállomás a távozó AWP-snek!

Ha a régió csapatait vesszük, egyedül talán a Gambit jöhet szóba, hiszen a Na'Vi tökéletesen jól érzi magát saját AWP-s felhozatalával, a többi együttes pedig visszalépés lenne WorldEdit számára. De mi van, ha kicsit messzebbre tekintünk?

Az amerikai mezőny ugyanis régóta kerülgeti az orosz AWP-st, főleg mióta az ELEAGUE csoportkörében egy brutális teljesítménnyel szinte egyedül kiütötte az Echo Fox ötösét. Skadoodle gyenge szereplése kapcsán a Cloud9 lehet a befutó, ha tényleg Amerika felé veszi az irányt WorldEdit.

Persze lehet, hogy Magiskb0Y esetéhez hasonlóan itt is csak egyszeri beugróról lesz szó, vagy hogy vaklárma az egész, a további fejleményekig azonban marad a találgatás a világ egyik legjobb AWP-sének sorsával kapcsolatban.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!