ESL ONE New York: 2017-ben ismét összecsapnak a legjobbak!

ESL ONE New York: 2017-ben ismét összecsapnak a legjobbak!

Az idei év sikere után ismét visszatér a brooklyni rendezvény!

Az idei verseny hatalmas sikere után a szervezők úgy döntöttek, hogy a következő négy évben ismét megrendezésre kerül a brooklyni Barclays Centerben az ESL ONE New York.

Sokan emlékezhetnek még arra az október eleji hétvégére, amikor nagy nehézségek ellenére a Na'Vi megnyerte az ESL ONE New York-i állomását, a csapat pedig meghatódva emelte a magasba a jól megérdemelt kupát. Az esemény nem csak izgalmas volt, de nagyon jó számokat is hozott, így teljesen érthető, hogy a világ legjobb csapatainak rendezett versenyt újra megrendezik jövőre is. Idén CS:GO-ban és Street Fighter V-ben mérhették össze tudásukat a játékosok, a jövő pedig új izgalmakat hozhat.

Az ESL bejelentése szerint a Counter-Strike jövőre is visszatér Brooklynba, pontosan szeptember 16 és 17 között. Sőt, a szervezők, - az ESL, az AEG és a Brooklyn Sports & Entertainment -, kicsit előre tekintőbbek voltak, ugyanis nem csak a 2017-es rendezvényről, hanem egészen 2020-ig állapodtak meg az ESL ONE New York megrendezéséről. Egyelőre azt nem erősítették meg, hogy milyen játék fog szerepelni 2017 után, és a CS:GO sem vehető kézpénznek, hiszen idén is két játékkal szervezték, sőt más, hasonló vagy nagyobb sikerű esport játék is van a piacon, így akár más felé is vehetik az irányt.

A szervezők nagyon elégedettek, és a nyilatkozataikból megtudhatjuk, hogy mindannyian bíznak abban, hogy Észak-Amerika legnívósabb esport eseményét hozhatják el évről-évre. Azt sem rejtették véka alá, hogy kifejezett céljuk, hogy új nézőket csábítsanak el.

Erre hívta fel a figyelmet a Brett Yormark, a rendezvényközpontot birtokló cég ügyvezető igazgatója "büszkék vagyunk arra, hogy ezzel a megállapodással új közönséget vonzhatunk be és részt vehetünk az esport piac növelésében".

Az ESL hivatalos promóciós videójában is az új nézők vannak fókuszban. A címe, miszerint "Ők még mindig nem értik" arra utal, hogy van egy hatalmas közönség, akik egyszerűen nem tudják elfogadni, megérteni az esportot, és a jövőben az ESL ONE New York arról fog szólni, hogy megmutassa minden szkeptikusnak, hogy igenis ennek a fiatal iparágnak van létjogosultsága a nagy múlttal rendelkező hagyományos sportok mellett.

TETSZETT A CIKK? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!