Győzelemmel kezdtek DeadFox-ék, mutatjuk az összes eredményt!

Győzelemmel kezdtek DeadFox-ék, mutatjuk az összes eredményt!

A HellRaisers szállította a nap legnagyobb meglepetését, az esélyesebbek szinte mindenhol taroltak.

Elindult a versenyfutás, 16 csapat feszült egymásnak a 8 kiadó Major hely egyikéért! Az ELEAGUE kvalifikációs tornáján négy napig tart a küzdelem, aki eléri a három győzelmes mérleget továbbjut, aki háromszor veszít az búcsúzik!

Az első körben egyoldalú meccsek és izgalmas rangadók is terítékre kerültek, mutatjuk az eredményeket és a második forduló párosítását. A meccsek legszebb jeleneteivel a nap során még többször jelentkezünk, de lássuk hogyan is kezdődött minden.

dignitas (#6) - Spirit (#42)
16:11 (mirage)

A két csapat közötti különbség alapján a végeredmény nem is lehetett kérdés, főleg úgy, hogy már Terrorba is 9:6-os előnyt szereztek a dánok. Ezután jött csak a könnyebbik oldal, és a 30:17-be végző RUBINO vezetésével a dignitas ízekre szedte az orosz csapatot.

EnVyUs (#11) - Immortals (#13)
11:16 (cobblestone)

A nap négy slágermeccsének egyike! A helyezések persze senkit ne zavarjanak meg, az Immortals jóval esélyesebb volt a győzelemre az utóbbi idők formáját tekintve, mint a francia ötös. Még a pálya is nekik kedvezett, sőt az előnyösebb oldalon is kezdhettek kennyS-ék, de a brazilok 11:4-es védekezése az első félidőben kb el is döntött mindent.

FaZe (#8) - Cloud9 (#9)
19:17 (mirage)

A világranglista helyezések is mutatják, két igazi sztárcsapat küzdött egymással, az egyetlen hosszabbításos meccset produkálva az első napon. A C9-nak több meccspontja is volt a győzelemhez, de a védelem kitartott, és a FaZe a ráadásban még rátett egy lapáttal! Az amerikaiak magukat verték meg, nyert helyzetből bukták el a találkozót.

CLG (#34) - Vega Squadron (#32)
14:16 (mirage)

Két gyenge és a nagyokkal szemben tehetetlen csapat, akikre mindenki már előre fente a fogát a második fordulóban. Az oroszok végül nagy küzdelmek árán tudtak csak nyerni, de a mutatott játék mindkét csapat esetében egyértelmű, hogy még nem elég egy Major tornához.

NiP (#3) - Renegades (#19)
16:9 (dust2)

A NiP baljós előjelekkel várta a találkozót, pyth rosszulléte miatt veszélyben volt az ötös jó indulása. Aztán nem tudni hogyan, de a fiatal svéd erőt vett magán, és a csapat egyik legjobbjává lépett elő a Renegades ellen. Meggyőző teljesítmény a Dust2-n már megszokott f0rest-show mellett!

OpTic (#4) - TyLoo (#21)
16:9 (overpass)

A TyLoo meglepetése ezúttal elmaradt, a világ egyik legjobb formában lévő csapata rajtuk is átgázolt. Az ELEAGUE győztes OpTic számára kötelező volt a győzelem, amit egyik kedvenc pályájukon könnyedén be is húztak.

mousesports (#12) - HellRaisers (#20)
6:16 (train)

A nap végére megérkeztek a meglepetés eredmények is, a nap legkellemesebb csalódása pedig épp a HellRaisers volt! DeadFox és csapata olyan könnyedséggel játszott, hogy alig lehetett megmondani, világranglista helyek alapján hatalmas különbség van a két együttes között. NiKo-nak nem ment, így az egész csapat szenvedett, a vonatok között ezúttal nem jött ki a sztárjátékos brutális hatása a körökre. A HR semmi extrát nem csinált, de kiegyensúlyozott teljesítménye így is elég volt egy 10 körös győzelemre!

G2 (#10) - GODSENT (#17)
11:16 (overpass)

Az előző meccshez hasonlóan a G2-GODSENT meccset is az előzetesen esélytelenebbnek kikiáltott csapat húzta be, bár tény, hogy sokkal szorosabb meccsen. A pálya Overpass volt, ami úgy tűnik ezen a versenyen a népszerűbb mapok közé tartozik majd, reméljük azért 1-2 Nuke is befigyel majd az egyenlőség jegyében. Egy ideig fej-fej mellett haladtak az együttesek, shox és flusha egyéni villogásaitól voltak hangosak a körök. Végül pronax hívásai és Lekr0 feljavulása eldöntötte a meccset, csattanós meglepetéssel zárva a napot.

A második forduló párosítása alakulhatott volna szerencsésebben is a HellRaisers számára, a mouz után igazi nagy hal akadt ismét a horogra. Az Immortals ajándékba kapta a 2:0-át már előre, a pénteki nap legkeményebb meccseit a francia belháború és a GODSENT-dignitas rangadó ígéri:

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!