Itt a nagy magyar LoL ösvényszavazás!

Itt a nagy magyar LoL ösvényszavazás!

Mondjátok el, hogy melyik ösvény a mainetek, mérjük fel, mit szerettek a legjobban ti, magyarok!

A napokban volt egy cikkünk arról, hogy egy reddit user statisztikai alapon bizonyította, hogy az autofill 90%-ban supportnak dob be, ez a leginkább utált ösvény a League of Legendsben, évek óta nem tudják kellően izgalmassá tenni. A cikk alá nagyon sok komment érkezett arról, hogy ők bizony support mainek és imádják az alsó ösvényt, ezért arra gondoltunk, csinálunk egy kutatást arról, hogy mi, magyarok melyik ösvényt maineljük a leginkább, hol érezzük magunkat a legjobbnak. 

Nekem személy szerint a jungle a kedvencem, de kíváncsi lennék arra is, hogy ti mit preferáltok! Egyetlen kérdés és egyetlen választás, ha két ösvényt is szeretsz, azt jelöld be, amelyiket egy kicsit jobban, vagy ahol jobbnak érzed magad! Ha pedig mindenhol, akkor is válassz egyet, amelyiken szerinted a legjobb vagy, vagy amelyiket a legszívesebben játszod!

Az eredményeket természetesen majd egy külön anyagban publikáljuk!

Tetszett a cikk? Kövesd az Esport1-et Facebook-on!

Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.