Régiónkból igazolt profi Hearthstone játékosokat a Misfits!

Régiónkból igazolt profi Hearthstone játékosokat a Misfits!

Két cseh játékos is csatlakozott az újdonsült HS csapathoz, a cél a világ élmezőnye!

Sorra alakulnak a profi Hearthstone csapatok a nagyok mintájára, legutóbb például az Overwatch-ból már ismerős Misfitst igazolt le pár tehetséges európai fiatalt. Ráadásul nem is olyan messze tőlünk, Csehországból két játékos is behívtak, ami azt mutatja, hogy ebben a régióban is bőven meg tudja mutatni magát a tehetség!

StanCifka-t azt hiszem senkinek sem kell bemutatnunk, az egykori Luminosity játékos a 2015-ös évben megnyerte a DreamHack Bukarestet és a StarLadder első StarSeries szezonját, míg idén összesen már bőven 10.000 dollár feletti össznyereménynél jár. Porkovac neve sem ismeretlen, a márciusi HCT - Europe Winter Championship harmadik helyezettje csak ezen az egy versenyen 10.000 dollárt kaszált, és majdnem kijutott a BlizzConra is.

Utolsó névként a brit Georgec-et szerződtették, aki még Porkovac-nál is messzebb jutott a VB selejtezőkön, őt csak a Europe Summer Championship döntőjében tudták megállítani, de a 15.000 dollár talán nyújtott némi vigaszt.

"Izgatottan várjuk, mire lesz képes ez a csapat. SavageBorn, az együttes menedzsere és a Misfits összes dolgozója azon lesz, hogy a Hearthstone-világ élmezőnyébe tartozó szervezetet hozzunk össze!" - nyilatkozta Ben Spoont, a Misfits tulajdonosa.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!