A pakli egyharmadát lecserélte, Legend #1 lett vele!

A pakli egyharmadát lecserélte, Legend #1 lett vele!

A szokásos Renolock-ot nem tartotta elég jónak, ezért 9 lapot kicserélt olyanokra, amik szerinte sokkal jobban működnek.

StanCifka, a Misfits frissen igazolt cseh játékosa szokásos hónap eleji létramászásához egy megszokott paklit választott, néhány szokatlan módosítással! A jól ismert Renolock-ot nem tartotta elég jónak, ezért 9 lapot kicserélt olyanokra, amik szerinte sokkal jobban működnek.

A bekerült lapok persze önmagukért beszélnek (bár a Corruption több, mint meglepő), de mi van a kimaradt kártyákkal? StanCifka saját maga indokolta meg, miért hagyott ki top lapokat a pakliból:

Power Overwhelming, Leeroy Jenkins, Faceless Manipulator: Ha Patches deck jön szembe, egyik se ér semmit, vagyis ha kimaradnak, ugrásszerűen javul a deck ezek ellen a paklik ellen. A lapok egyenként sem ütik meg a kívánt szintet, egyedül mirrorban létfontosságú, máskülönben csak a baj van vele.

Ragnaros: A lehető legkevesebb wein conditiont szeretem játszani, hogy minél jobb legyen az early és a midgame a pakliban. Ha több lenne a druid a metában, jó választás lenne.

Sylvanas: Ismét egy drága lény, ami lassabb deckek ellen muzsikál jól. A Sap túl jól oldja meg, és a Hex is nagyon fáj neki, a meta tehát elég Sylvanas-ellenes mostanában.ű

Shadowflame: Sokak szerint kötelező darab, de a Power Overwhelming és Sylvans nélkül azért már jóval gyengébb, és a pakliban szereplő tömegirtások mind jobbak nála.

Blastcrystal Potion: Egy manát beáldozni nagyon fájdalmas a 8. kör előtt. Valahogy persze meg kell oldani a nagyobb lényeket, a Corruption viszont szerintem jobb választás jelenleg.

Felfire Potion: Sokat próbálgattam az Abyssal helyett, de az egyetlen matchup ahol szépen muzsikált, a Rogue elleni küzdelmek voltak. Minden más esetben a 6/6-os lény még akkor is jobban megéri, ha többe kerül ezáltal.

Spellbreaker: Ha 31 lapos lehetne a pakli, biztosan ez lenne az utolsó lap, sok pakli ellen jó, de a deckben lévő kártyák mind jobbak nála.

A pakli manaköltségét elnézve érthető, miért szerepelt ilyen szépen StanCifka az aggro paklikkal teletömött metában és hogyan érhetett el 30:6-os mérleget a legend meta élmezőnyében!

TETSZETT A CIKK? KÖVESD AZ ESPORT1-ET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!