ADC in 2k17 LUL

ADC in 2k17 LUL

Annyira rossz az ADC-k helyzete, hogy valaki már külön weboldalt csinált nekik! Íme a marksmansucks.lol! 

A preaseason patchek, de főleg a szezonváltás után sokan úgy érezték, hogy valami nincs rendben az Idézők szurdokában, mintha kibillent volna az egyensúly és valami hiányozna. Nektek is volt ilyen érzésetek? Nem véletlenül, hisz valami tényleg eltűnt, ez a valami pedig nem más mint a lövészek/ADC-k hasznossága. Miért mondjuk ezt? Nos erre több ok is van, nézzük őket sorra. 

A tárgyváltoztatások betették a kaput elég sok lövésznek. Az orgyilkos átdolgozás, valamint a Kolosszus Kurázsijának a megjelenése. Ez a két tényező együtt előcsalta a nagy tankokat téli álmukból, akik azóta is parádéznak CC hegyükkel a pályán, az orgyilkosok pedig fénysebességgel intéznek el egy lövészt.

Itt az új ADC meta: Ziggs!

És ha mindez nem lenne elég, szegény lövészek nemsokára a saját pozíciójukról is kiszorulnak, mert lassan a mágusok is megverik őket minden téren, ezért ugrálnak mindenfele Ziggs-ek az alsó ösvényen. Hogy miért? Hát ezért:

A lényeg 9:20-nál látható. Oké tény, hogy ez a lategame, de mikor fogsz egy ADC-vel oneshotolni egy tornyot? A válasz pedig: soha, egyszerűen nincs annyi AD a világon, ami ekkorát üt. A lövészek helyzete annyira rossz, hogy valaki megcsinálta a marksmansucks.lol oldalt, amit kimondottan az ADC-k helyzetének bemutatására alakított ki. Itt aztán minden csínyját-bínyját megtanulhatjátok ennek a role-nak. Nézzük mi van terítéken!

Étvágygerjesztőnek egy kis Syndra outplay:

Főfogásnak pedig meleg szívvel tudjuk ajánlani a megállíthatatlan Poppyt:

Az oldal minden bizonnyal bővülni fog ahogy telik az idő és lesz is mivel, mert siralmas a lövészek élete jelenleg. Hogy ez mit eredményez majd hosszú távon nem tudjuk biztosra, talán Doublelift véglegesre hosszabbítja visszavonulását.

Ti mennyire érzitek hasznosnak magatokat ADC-ként a jelenlegi metában?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!