Ez a lehetőség elúszott, NiKo kiejtette a HellRaisers-t

Ez a lehetőség elúszott, NiKo kiejtette a HellRaisers-t

A DreamHack Las Vegas zárt selejtezőjén DeadFox-ék az utolsó lépést már nem tudták megtenni, megvan a négy továbbjutó!

A DreamHack Las Vegas zárt selejtezőjén több meglepő fordulat is történt az első körben, végül azonban a papírforma eredmények megmutatták magukat. Minden ágról az előzetesen legesélyesebbnek tartott csapat utazhat Las Vegas-ba februárban, a 450 000 dolláros összdíjazású Masters versenyre!

Az első négyesből szinte mindenki a FaZe-t várta a továbbjutást érő pozícióba, a nemzetközi ötös pedig nem is okozott csalódást a rajongóknak. A Gambit útja már nehezebbnek ígérkezett, hiszen a GODSENT is az ő águkon volt, ám a svéd együttes hatalmas meglepetésre kikapott a semmiből érkező PRIDE csapatától. A lengyel ötös aztán a Gambittel már nem bírt, így Zeus és csapata kiharcolta magának a vegas-i túrát!

A fnatic és a G2 rangadóján meglepő könnyedséggel masíroztak át olofék, 16:4 és 16:9 állt az eredményjelzőn Cache és Dust2 után. A franciák motiválatlanul és elképzelés nélkül játszottak, egyre valószínűbb, hogy a francia forgás már tényleg a küszöbön tanyázik és csak az alkalomra várnak a bejelentéshez!

A magyar szurkolók által leginkább várt ágon a HellRaisers ha a vártnál nehezebben is de legyűrte a Trickedet egy nem mindennapi maphármason: Nuke, Train és Overpass triót választottak a csapatok a meccs színterének. DeadFox jól mozgott a téli pihenő után, sok fontos kört szállított csapatának, például ezt a kiélezett pisztolykört az első pályán!

A továbbjutás után a következő akadályt a mousesports jelentette, akikkel bár a Major kvalin alaposan elbántak a HR-es srácok, ezúttal esélyük sem volt a párharcban. Saját választásukat 16:9-re, az ellenfél pályáját pedig 16:7-re bukták el, NiKo szokás szerint csapata legjobbja volt! Ezzel a HellRaisers elszalasztotta a lehetőséget egy újabb amerikai túrára, két atlantai kirándulás után Las Vegas már nem került fel a térképre.

TETSZETT A CIKK? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!