Este kiderül, meglesz-e DeadFox-nak a harmadik USA LAN?

Este kiderül, meglesz-e DeadFox-nak a harmadik USA LAN?

A két atlantai kirándulás után a HellRaisers Las Vegast is becélozta, 18 órától élőben figyelhetitek a meccset.

A HellRaisers szó szerint megtáltosodott, mióta DeadFox bekerült az ötösbe. A magyar AWP-s segítségével lekvaliztak az EPICENTER moszkvai döntőjébe, ahol aztán ikszeltek a fnatic-kal és a VP-vel is! Aztán jött a Minor, ahol bejutottak a Major kvalifikációs versenyre, hogy ott aztán tényleg mindenkit meglepjenek!

A csapat első USA-túráján parádés teljesítménnyel és 2:0-val kezdtek, elkapták a mousesports-ot és a NiP-et is! Végül az utolsó meccsen bejutottak a Majorra, ami január végén egy újabb amerikai kirándulást jelent. De hogy december és január után februárban is utazhatnak-e az USA-ba, az ma 18 órakor dől el a DreamHack Las Vegas zárt selejtezőjén.

Egy meglepő, és meglepően könnyű sorsolás után úgy tűnik, erre komoly esélyük van a HR-es srácoknak! Az út ugyanis a Tricked és ismét a mousesports testén keresztül vezet, ami persze lehetett volna sokkal rosszabb is! Mindkét meccs Bo3-ban zajlik majd, és ha sikerrel veszik DeadFox-ék a két meccset, megváltják belépőiket a vegasi csúcseseményre!

Ha szeretnétek élőben végigizgulni a meccseket, 18:00-tól és győzelem esetén 21:00-tól magyar kommentár mellett is megtehetitek!

TETSZETT A CIKK? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!