Van, amit nem lehet megtanulni: jönnek az emberfeletti reakcióidők

Megmérték a top játékosok elképesztően gyors fragjeit, köztük DeadFox statjait is!

Vajon miből állhat egy kezdő CS:GO játékos ismeretei a programról? Nagy vonalakban úgy nézhet ki a fejlődése és a tudása a játékról, hogy először megismeri a pályákat, elnevezéseket és fegyvereket. Majd jobban tanulmányozva a programot már a gránátokkal és a pénzzel is megtanul bánni, végül jöhetnek a konzol parancsok és a lövéstechnika. Van azonban egy olyan pont is, amit hősünk nem tud megtanulni. Nincsen benne az oktató videókban, nem találja meg a neten vagy a streameken. Ez pedig a gyors reagálás és a reakcióidő, amivel leginkább születni kell!

A profi érában ez a készség a legmagasabb szinteken van, így a hamarosan startoló major során DeadFoxnak és a HR-nek is szüksége lesz erre a skillre Atlantában. Az első számú magyar AWP-s is helyet kapott abban válogatás videóban, amit egy demókkal foglalkozó csapat állított össze a profi játékosok fragjeiből, ahol a játékosok reakcióidejét vették górcső alá. A magyar AWP-s 2:50-től villant:



A videóban az AWP mesterek lövéseit az ellenfél megjelenésétől a távcső közelítésének megszűnéséig mérték. A rifle mágusoknál pedig szintén az ellenség észlelésétől az első golyóig számolták, ami elhagyja a puska csövét. Kétfajta mérést végeztek mindkét csoportnál, elsőnek egy álló helyzetben történő lövést, majd másodsorban a mozgásból történő tüzelést rögzítették. S1imple, ScreaM és JW 200 milliszekundum alatti lövése egészen emberfeletti, DeadFox-nak azért láthatjuk, itt még van mit gyakorolnia!

TETSZETT A CIKK? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!