Hatalmas ígéreteket igazoltak: Új brazil csapat a láthatáron!

Hatalmas ígéreteket igazoltak: Új brazil csapat a láthatáron!

Az Orbit Esports brazil ötössel tér vissza, köztük az egyik legtehetségesebb dél-amerikai AWP-ssel

Az Orbit Esports brazil ötössel tér vissza, de vélhetően a mch, nak, bld V, caike és kNg ötös keveseknek mond bármit is! Első kettő a veteránoknak ismerős lehet, hiszen mch és nak komoly 1.6-os múltra és mostanra már 10 éves pályafutásra tekintenek vissza, mindketten játszottak az akkori legjobb brazil csapat, a mibr zászlója alatt! Caike és bld V ifjú titánok, akik 2-3 éve robbantak be a profi világba, de teljesítményük önmagáért beszél, kNg-t pedig a legjobb feltörekvő AWP-snek tartják Brazíliában!

Akkor hogy lehet, hogy többen még sose hallottak róluk?

Ezt azért túlzás lenne állítani, hiszen például 2016 elején a MAX5 nevű brazil tornán csak a FalleN-ék alkotta Luminosity előzte meg őket! A mostani Immortals-t simán beelőzték saját csoportjukban, akkor még Keyd Stars néven, majd g3nerationX néven dominálták az amerikai selejtezőket és nagyot mentek a 200 000 dolláros WCA döntőn, a hatodik helyre futottak be végül!

Ráadásul kNg 2013-ban a PlayArt csapatában fnx, fer és FalleN csaapttársa is volt, így a legjobbaktól tanult egy fél éven át! Nem olyan rég a kétszeres Major győztes fer így nyilatkozott róla:

"Kiváló AWP-s, csupán egy kiugró esély kellene neki! Ha megkapja, villámgyorsan az uralma alá hajtja majd a mezőnyt!"

Ki tudja, lehet éppen az Orbit lesz ez a bizonyos nagy esély a srácok számára!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!