A Major matrica lett a CS:GO-sok új reklámfelülete!

A Major matrica lett a CS:GO-sok új reklámfelülete!

Az ELEAGUE 2017 matricái között rejtett utalások és üzenetek is megbújnak!

Biztos sokatoknak feltűnt már, hogy a ma megjelent ELEAGUE 2017 matricái között rejtett utalások és üzenetek is megbújnak! A profi játékosok ugyanis minden alkalmat kihasználnak saját népszerűségük növelésére, így becenevüket, rájuk utaló jellegzetességeket helyeztek el a matricákon, ahelyett, hogy csak úgy simán aláírnák! Mutatjuk is a legjobbakat:

A "problem" személyesen! Kioshima-t az utóbbi időben kétszer is elküldték aktuális csapatától, mondván ő a leggyengébb láncszem! Ennek ellenére mégis itt van, de a becenév vélhetően örökre rajta marad!

Az egygolyósok királya itt is hirdeti szuper képességét, és milyen jól teszi, hiszen tényleg épp ezért szeretjük!

NiKo egy szimpla célkereszttel érzékelteti, az egyik legdurvább aimmal rendelkező játékos a jelenlegi profi mezőnyben, de vajon a matrica más fegyverre is meghozza a szerencsét?

Ange1, DeadFox csapattársa egy apró glóriával jelzi, csupán a jó szándék vezérli, mikor hidegre teszi az ellenfelet, valójában egy egy igazi angyal!

Zeus a villámok és mennydörgés istene, neve mögött egy villám, szerintem ez mindenkinek elsőre megvolt!

Na de ő vajon ki lehet? A mousesports logó azért szépen szűkíti a kört, az alábbi szignót ChrisJ követte el! A "C" és a "J" betűkkel még ki is tudunk békülni, de hova tűnt a többi?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!