Matrica statisztikák: DeadFox aláírása az egyik legkeresettebb!

Matrica statisztikák: DeadFox aláírása az egyik legkeresettebb!

Az ELEAGUE 2017-es matricái között a magyar AWP-s aláírását többen keresik és többen veszik, mint a világsztárokét!

DeadFox bankot robbantott a matrica-biznisszel, aláírása ugyanis az egyik legkeresettebb és legforgalmasabb termékké vált a Közösségi Piacon.

A DeadFox-matrica Foil-os változatára jelenleg 45-en ácsingóznak a piacon. 3,5 dollártól indulnak az ajánlatok, és ha kicsit körbenézünk, még az igazi világsztárok matricáját sem övezi ekkora figyelem. Flusha aláírását mindössze 21 ember keresi, pashaBiceps-ét 27, de olofmeisterét is csak 29-en, FalleN-ét pedig csak 25-en vennék meg.

De ne csak a keresett termékekből induljunk ki, nézzük meg a tényleges vásárlásokat! A normál matricánál azt látjuk, hogy DeadFox aláírásából 391 darab már gazdát cserélt a piacon! Ezzel szemben a háromszoros Major győztes KRiMZ matricájából csak 119 fogyott, de a szintén Majort nyert NEO-t és coldzera-t is beelőzi DeadFox, előbbi nevével 149-et, utóbbiéval 301-et adtak el a piacon.

A magyar AWP-s népszerűsége tehát kiugró volt az első nap, reméljük DeadFox és az egész csapat épülni tud majd a feléjük áradó figyelemből!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!