Mindenki gőzerővel készül a Majorra, íme az óraszámok!

Mindenki gőzerővel készül a Majorra, íme az óraszámok!

Flamie csak a jéghegy csúcsa volt, íme a Major csapatok játékkal töltött órái.

Tegnap sokan kiakadtak flamie játékban töltött órái láttán, a Na'Vi fiatal játékosa ugyanis az elmúlt két hétben 227,5 vagyis napi 16 órát rakott játékba. Ebből természetesen a CS:GO volt a leghangsúlyosabb, ami a Major előtt teljesen érthető is. A számokat azonban többen kétségbe vonták, ezért egy lelkes Redditező fogta magát, és megnézte a többi csapatot is. Elöljáróban annyit, Flamie, csak a jéghegy csúcsa!

Ezek már tisztán, csakis CS-vel töltött órák, ha a napi számokat nézzük, brutális mennyiségek köszönnek vissza! Látható, ahogy már flamie számaiból is sejtettük, valóban a Na'Vi gyakorol a legtöbbet a Majorra. Érdekes, hogy a világranglistán hátrébb lévő csapatok sokkal többet edzenek, mint a legjobbak. Az Astralis és a Virtus.pro bántóan keveset!

A G2, a fnatic, az OpTic és a Liquid statisztikáit azért nem mutatjuk, mert sok játékosnak van privát profilja az együttesekből, így az átlaguk nem lenne valós.

A méréshez egyéni statisztikák is járnak, a legtöbb órája a Zeus, s1mple, GuardiaN hármasnak van (a csapatok órái alapján ez nem is meglepő), a legkevesebb viszont a nagy francia mozgolódásra készülő kapitányoknak: Happy-nek és shox-nak.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!