Minden jegy elkelt az ELEAGUE-re, óriási lesz a hangulat!

Minden jegy elkelt az ELEAGUE-re, óriási lesz a hangulat!

Ha az USA-ban Majort szerveznek, garantált a lelkes buzdítás a csapatoknak! Hát még, ha telt ház van az eseményen!

Egy héttel a playoff előtt már minden jegy elkelt, így garantáltan jó hangulatban telik majd az ELEAGUE Major rájátszása január 27 és 29 között. A helyszín Atlanta egyik kiemelt rendezvényközpontja, a Fox színház már csak elnevezéséből fakadóan is jó ómen a magyar AWP-snek!

Norah Jones, Chris Rock, vagy éppen a Bastille a maguk területén mind kiemelkedő előadók, akik turnéjuk atlantai színhelyéül az ELEAGUE-hez hasonlóan a Fox színházat választották, ez pedig már önmagában garancia lehet a színpadi show minőségére. A 4500 férőhelyes színház továbbá csordultig lesz CS:GO fanokkal a három napos rájátszás alatt, és ha az MLG Columbus-ból indulunk ki, vad buzdítás és magukat elragadtató szurkolók várhatóak. Pláne akkor, ha az OpTic vagy a Liquid esetleg a legjobb nyolcig jut!

De vannak persze egyéb amerikai kötődések is, a FaZe vagy az EnVyUs alapjai szintén erről a kontinensről származnak, és ne felejtsük el a dél-amerikai játékosokkal érkező SK-t sem, akik szintén nagy sztárok az USA-ban, csak úgy, mint az egykori Liquid-es közönségkedvenc, s1mple!

Már alig várjuk az év első nagy tornáját, reméljük a helyszíni hangulat a képernyőn keresztül az itthon drukkolókra is átragad majd!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!