Máris megvan az első francia sikere bluerzornak

Máris megvan az első francia sikere bluerzornak

A THR korábbi junglere új, francia csapatával egyből egy LAN döntőig menetelt, februárban lehet majd szurkolni neki!

Kevesebb, mint két héttel ezelőtt bluerzor otthagyta magyar csapatát, a Team Horizon Reaperst és a francia eredetű GamersOrigin-be igazolt át. Nem kellett sokat várni az átigazolás gyümölcsözéséhez, hiszen csapatával máris kvalifikálták magukat a Montpellier Esport nevű rendezvényre.

Maga a verseny se semmi a maga 12.000 €-os (kb 3.720.000 FT) összedíjazásával. Ilyen pénzek mellett már komolyabb csapatok is érdeklődni fognak az esemény iránt, arról nem is beszélve, hogy ilyen pénzösszegeket egyelőre egy magyar versenyen sem osztogatnak. Az egyedüli, ami ezt egyáltalán megközelítette, az a MEB volt a maga 2 milliós össznyereményével. A Montpellier Esport LAN döntője február 25-26-án lesz, ami már egy offline event, azaz bluerzornak is utaznia kell majd Franciaországba.

Francia csapatban folytatja bluerzor

A tavalyi év legdominánsabb csapatából távozik bluerzor, a francia GamersOriginnél folytatja.

Reméljük, hogy magán a rendezvényen is legalább ilyen sikereket érnek majd el és menetelnek tovább. Ezen kívül persze kíváncsian várjuk majd a francia nemzeti bajnokságot is, ahol a siker biztos induló helyet jelenthet az EU Challenger Series nyári kvalifikációjában.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!