Citromdíj: Spiidi a Major leghitványabb statját produkálta

Citromdíj: Spiidi a Major leghitványabb statját produkálta

A német játékos csapata legrosszabbja volt, egyes meccseken szinte visszafele húzta a mousesports együttesét.

Spiidi élete legrosszabb Major tornáján van túl, ez nem is lehet kérdés. A német játékosnak ez volt a hatodik alkalom, mikor pályára lépett Major tornán, de mostani 0.62-es ratingje negatív rekord.

Ha egyenként nézzük a meccseket, a HellRaisers ellen agyonnyert meccsen sem tudott nagyot villantani, a 16:7 mellett is csak 13 killig jutott, a csapat leggyengébb láncszeme volt. A fnatic elleni vereség során tudott egyedül hozzátenni érdemben a csapat játékához (NiKo mögött a csapat második legjobbja volt), de a Na'Vi és a Liquid ellen szó szerint láthatatlan maradt.

Papírforma eredmények mellett a fnatic okozott egyedül meglepetést!

A sorsdöntő meccsen 1:19-es egyéni stattal végzett, ami ratingre átszámítva 0.08-at mutat. Rettenetes teljesítmény, amilyet az utóbbi időben csak GeT_RiGhT tudott megközelíteni a Vega Squadron ellen. Főleg egy Majoron kínos így játszani, ráadásul olyan együttes ellen, akik végül szintén nem váltak legendákká.

Spiidi érthető módon csalódott volt saját teljesítménye és a csapat kiesése miatt, de kérdés, hogy az embereket gyakran cserélgető mousesports mit lép erre a csalódást keltő szereplésre.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!