Ismét EU LCS, lesz újabb tökéletes hete az UOL-nak?

Ismét EU LCS, lesz újabb tökéletes hete az UOL-nak?

Az első hetet egy Vitality elleni győzelemmel indították az unikornisok, ezen a héten viszont két megmérettetés is vár rájuk!

Ismét csütörtök, ami azt jelenti, hogy jön az EU LCS 2. hete! Egy erős első heti kezdéssel indítottak a rózsaszín unikornisok, ami mindenképpen biztató, főleg az új lineuppal. A két újonc, Xerxe és Samux egyelőre jól megállják a helyüket, a régebbi tagok közül pedig mindenki hozta a kötelezőt, Vizicsacsi még a Vitality elleni összecsapás MVP-je is lett!

Remekül rajtolt az UOL, Csacsi lett a párharc MVP-je!

Ezen a héten már két ellenfélen is át kell verekedniük magukat. Első megmérettetésük a mai napon délután 5-től az Origennel szemben lesz, akik szintén egy meccset játszottak múlt héten, azt viszont elbukták az H2k ellen. Ez nagyjából várható volt, mivel igencsak harmatgyengére sikeredett az idei OG, a legtöbb külföldi elemező nem jósol túl nagy jövőt nekik. Papíron erősebbek Exileh-ék, persze meglepetések mindig vannak, de ez mondhatni egy kötelező win kell, hogy legyen az unikornisok számára.

A másik ellenfél viszont az előbb említett H2k, akik már egy sokkal nagyobb falat lehetnek. Pr0lly csapata kétszer is megmutatta magát az évnyitón a Splyce és az Origen ellen, veretlenül. Nagyon formában vannak ők is, Odoamne még mindig egy maghatározó topos Európában, Jankos pedig az egyik legfélelmetesebb dzsungeles a világon az első 10-15 percben. Febiven ismét kezd magára találni, az alsó ösvény pedig, ha még nem is olyan domináns és agresszív, mint anno FORG1VEN és Vander, de stabil lábakon áll és még biztosan nem láttuk a két koreai, Nuclear és Chei végső formáját.

Ne felejtsétek, ma délután 5-től EU LCS!

Ami a többi összecsapást illeti, az UOL vs OG után a szintén győztes Misfits mérkőzik meg a ROCCAT-tel, holnap pedig Vitality vs Splyce és Giants vs Fnatic várható. Ezen a héten a hétvége is két napos lesz adás szempontjából, szombaton érkezik az UOL vs H2k, majd ezt követően a Misfits és a G2 küzdelme. Vasárnap A VIT játszik az OG ellen és végül a GIA vs ROC mérkőzéssorozat zárja a hetet Európában.

Tetszett a cikk? Kövesd az Esport1-et Facebook-on!

Kövess Minket!