Három sztárigazolás is küszöbön áll a szakértők szerint!

ScreaM, Hiko és aizy is csapatváltás elé nézhet a következő napokban.

Az átigazolási pletykák alaktalan homályából kezdenek testet ölteni a konkrét elképzelések, hiszen február 7-én indul az egymillió dolláros ESL Pro League, mely előtt minden együttesnek véglegesítenie kell felállását a következő szezonra.

Váratlan döntés a semmiből: Stanislaw kilép az OpTic-ból

Vége a Majornak, záporoznak az igazolás pletykák, stanislaw azonban döntött. Az irányító már biztosan elhagyja az OpTic-ot!

Reggel szinte mindenkit meglepett stanislaw kiválásának híre, hiszen az OpTic sikereiben oroszlánrésze volt az irányítóknak, a hírek szerint azonban már nem kell sokat várni a megfelelő pótlásra. Stanislaw ugyanis állítólag azért hagyta el a csapatot, hogy az NA mezőny legjobbja, EliGE mellett játszhasson, ami úgy tűnik valóra is válik hamarosan. Ennek megfelelően valaki a mostani Liquid-ből az OpTic felé veszi majd az irányt, a legbiztosabb tipp Hiko átigazolása, aki egyben az új irányító lehet RUSH-éknál.

ScreaM esélyt sem kapott, kiutálták a francia sztárcsapatból

Uacute;gy néz ki, hogy a belga játékos nem a nemzetisége miatt marad ki az EnVyUs és G2 "egyesüléséből".

ScreaM szorult helyzetéről is sokat beszéltünk már, a hírek szerint nem lesz helye a készülő sztárcsapatban, így állítólag ismét a FaZe felé veszi az irányt. Méghozzá aizy helyett, akit viszont a North nézett ki magának. Az FC Koppenhága által leigazolt ötös ugyanis 100%-ig dán lineupot szeretne tető alá hozni, így RUBINO helye bizonytalanná vált a csapatnál a hírek szerint.

A feltételezések és találgatások pár napon belül valósággá válhatnak, hiszen az ESL Pro League kezdési időpontja már a csapatok nyakán ül, addigra mindenkinek tisztázni kell a felállásokat. A közösségben keringő pletykákról itt hallhattok többet!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!