Váratlan döntés a semmiből: Stanislaw kilép az OpTic-ból

Váratlan döntés a semmiből: Stanislaw kilép az OpTic-ból

Vége a Majornak, záporoznak az igazolás pletykák, stanislaw azonban döntött. Az irányító már biztosan elhagyja az OpTic-ot!

Amint a Major véget ért, számítani lehetett a szaftos pletykákra: egyből itt van a francia szupercsapat, de említhetnénk a svéd cserékre irányuló utalásokat is. Hivatalosan is bejelentett mozgásból már kevesebb akar, chrisJ és Oskar cseréje után itt a következő meglepetés! RUSH ugyanis elárulta, hogy a csapat irányítója, Peter "stanislaw" Jarguz váratlanul kilép az OpTic Gaming-ből!

A döntés azért is meglepő, mert az utóbbi időben nagyon szép eredményeket ért el a csapat! Megnyerték az ELEAGUE második szezonját, döntőztek az ECS-en és még a világranglista második helyére is sikerült feljutni! A Majoron viszont az eredmények elmaradtak, és úgy tűnik három siker után egy kudarc már nem fér bele. A döntés váratlanul érte a csapattagokat és az egész közösséget egyaránt, sok profi játékos Twitteren fejezte ki meglepődöttségét:

TaZ és NBK csak értetlenkedik, CadiaN viszont stanislaw bejelentését várja, ami biztosan sok mindenre választ adna:

Két hét múlva indul a DreamHack Masters Las Vegas, a csapat viszont egyelőre négy főből áll, és ami még fájóbb, egy fontos láncszemet buktak el stanislaw kiválásával:

Tudtunk a dologról, beszéltünk is róla egymás között, de azt hittük, hogy egy ideig még marad" - mondta RUSH - "A legrosszabb az egészben, hogy ő volt az irányító és Észak-Amerikában nem egyszerű másikat találni. Nem tudom, hogyan tovább, elképzelhető, hogy valaki a jelenlegi csapatból fogja betölteni ezt a pozíciót."

A jelenlegi Lineup tehát:

 Keith "NAF" Markovic
 Will "RUSH" Wierzba
Tarik "Tarik" Celik
 Óscar "mixwell" Canellas

Mivel stanislaw magától hagyta ott a csapatot, valószínűnek tűnik, hogy már tudja is melyik csapat színeiben fog a jövőben játszani, várhatóan hamar beindulnak majd a pletykák ezen a fronton is!

Kövess Minket!