Érthetetlen csere a mouz-nál, Oskar visszatért a kezdőbe!

Érthetetlen csere a mouz-nál, Oskar visszatért a kezdőbe!

A csalódást keltő Major szereplés után egyből cserélt a német csapat, visszahozták korábbi AWP-süket!

A mousesports ezen a Majoron sem jutott be legendák közé, és csak úgy, mint Köln után, most is cserére szánták magukat csalódottságukban. 2016 augusztusának végén nex helyére Oskar érkezett, aztán derül égből villámcsapásként érkezett a hír október elején, hogy személyes okok miatt Oskar 6 hét után cserepadra kerül, helyére a spanyol support lowel érkezett.

Most azonban Oskar ismét előlép a homályból, ezúttal chrisJ helyét veszi át, ami annál is nagyobb meglepetés, mint mikor nex-et váltotta. A holland AWP-s ugyanis egyáltalán nem nyújtott rossz teljesítményt a Major alatt (nem úgy, mint Spiidi, aki az egész verseny egyik leggyengébb teljesítményét hozta), chrisJ egyes statisztikákban az egész torna legjobbja volt!

A váratlan bejelentés után elképzelni sem tudjuk, mire lesz képes a jövőben a mouz, hiszen egy agresszív, támadó stílusú AWP-st egy passzívabb, letartós játékosra váltottak a chrisJ-Oskar cserével, ami a csapat stílusán is biztosan meglátszódik majd.

Ne feledjük azonban, anno NiKo-nak is milyen jót tett egy kis mellőzés, utána újult erővel tért vissza a mouz kezdő ötösébe, ahonnan azóta is kirobbanthatatlan, lehet Oskar-nak kellett ez a kényszerszünet, és ezúttal megmutatja, kár volt leírni őt! Az új csapat számára az első megmérettetés a DreamHack Las Vegas február közepén esedékes versenye lesz.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!