Két francia szupercsapat is készül, íme a bizonyítékok!

Két francia szupercsapat is készül, íme a bizonyítékok!

Shox és kennyS végre tényleg összeállnak, a kimaradó francia játékosok pedig új csapatot alapítanak, tele meglepetésnevekkel!

Úgy tűnik valóban bekövetkezik, amire a CS:GO fanok már évek óta várnak: a francia mezőny két legnagyobb zsenije végre egy csapatba kerül. Shox és kennyS hihetetlen módon a válogatotton kívül még sosem játszottak együtt, de most úgy tűnik végre tényleg összeállnak! A pletykákon túl mostanra már közvetett bizonyítékokat is felfedezhetünk a háttérben zajló mozgásokról!

Shox, bodyy, apEX, NBK és kennyS a steam szerint pár perces eltéréssel ugyanakkor hagyták abba a játékot, így szinte biztosra vehető, a srácok már javában együtt gyakorolnak! A G2 alapítója ráadásul Twitteren nagy híreket ígért mára, vélhetően tényleg közel a nagy bejelentés:

De mi lesz a kimaradt játékosokkal? A hírek szerint Happy nem adja fel, új együttes létrehozásába kezd. Az elérhető játékosok terén viszont problémákba akadt, hiszen az EnVyUs-ból csak SIXER maradt, rá egyből le is csapott. A G2-ból shox és bodyy már elkeltek, az ő coach-uk lesz SmithZz, maradt tehát RpK és ScreaM. Utóbbira ha minden igaz kivetette hálóját a FaZe, így Happy és SIXER mellé csak RpK fért be a top csapatokból. Nyitniuk kellett tehát a Tier2-es csapatok és játékosok felé, egyelőre az xms-devoduvek páros tűnik befutónak a második számú francia lineup kiegészítéseként.

A nevekkel egyelőre még kivárnak a csapatok, hiszen a francia sztáregyüttest szeretné az EnVyUs, a G2 és a PSG is magának, Happy-éknek itt marad ami marad, be kell érniük a másodhegedűs szerepével. A csapatok már az IEM Katowice zárt kvalifikációján is érdekeltek lesznek, kíváncsiak vagyunk, milyen felállással futnak majd ki a csapatok a meccsekre!

Újra pályán a sztárok: hétvégén jön a zárt IEM Katowice kvali

A mérkőzésekről magyar közvetítés is lesz, három továbbjutó hely még kiadó a főtáblára.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!