Két magyar biztosan ott lesz a téli VB-selejtezőn!

Két magyar biztosan ott lesz a téli VB-selejtezőn!

Lezárult a téli Hearthstone Championship Tour szezon, két magyar játékos is bejutott a téli előselejtezőre.

A szokásosnál is nagyobb versenyfutás zajlott a ladder helyezésekért január utolsó napjaiban, hiszen lezárult a téli Hearthstone-szezon, így aki a szezonális előselejtezőben reménykedett, az most még megragadhatta az utolsó szalmaszálat.

Novemberben kettő, míg decemberben három hazai játékos jutott be a havi Top 200-ba, ezúttal pedig öt magyar Hearthstone-osnak is összejött a bravúr: exigo (20.), ChaiNCalleR (29.), zridex (71.), Racket (162.) és Herizon (187.) is befért az élmezőnybe. A teljes listát itt találjátok.

A januári összesítéssel párhuzamosan kiderült az is, ki mennyi HCT-pontot tudott összegyűjteni a negyedévben. A legjobb 64-be végül két magyar játékos ért oda: exigo az előkelő 15. helyen végzett 22 ponttal, ChaiNCalleR pedig pont befért még 16 ponttal, így ők ketten képviselhetik majd hazánkat a jövő hétvégén esedékes Winter Playoff tornán.

Hozzájuk csatlakozhat még a két Tavern Hero győztes, Huby, illetve FrischRuben (utóbbival interjút is készítettünk), akik ha a Top 8-ben végeznek a pénteki Tavern Hero döntőn, szintén részt vehetnek majd a Winter Playoff versenyen.

A téli előselejtezőről a 4 legjobb európai játékos jut majd tovább a világbajnokság előszobájába, a Winter Championshipre. Sok szerencsét kívánunk a srácoknak!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!