Francia forgatás 3.0: megalakult a francia sztárcsapat, az új G2!

Francia forgatás 3.0: megalakult a francia sztárcsapat, az új G2!

A pletykák igaznak bizonyultak, tényleg megalakul a francia sztárcsapat!

Ahogyan azt már tegnap is megírtuk, valóban érkezett este egy bejelentés a G2-tól, mellyel végre valahára leleplezték az eddig pletyka szinten létező francia sztárcsapatot. Bemutatjuk az új G2-t!

Két francia szupercsapat is készül, íme a bizonyítékok!

Shox és kennyS végre tényleg összeállnak, a kimaradó francia játékosok pedig új csapatot alapítanak, tele meglepetésnevekkel!

Elég régóta, lassan egy hónapja terjedt a pletyka, miszerint a franciák legjobbjai egy csapatban egyesülnek majd. Most, hogy a Major véget ért és jönnek az újabb kihívások, mint például az IEM Katowice, végre megérkezett a bejelentés is! Az újabb, lassan menetrendszerű francia forgatás célja papíron biztosan teljesült most, tényleg a franciák legjobbjai alkotják a csapatot. 

A G2 felállása a következő lesz:

  • Nathan "NBK-" Schmitt
  • Dan "apEX" Madesclaire
  • Kenny "kennyS" Schrub
  • Richard "shox" Papillon
  • Alexandre "bodyy" Pianaro
  • Edouard "SmithZz" Dubourdeaux (edző)

Shox azt nyilatkozta tegnap, hogy:

"a Counter-Strike napról-napra egyre keményebb lesz és én versenyzőként nem tudok beletörődni, hogy mindig másodikok legyünk. Napi szinten keményen kell dolgozzunk majd, hogy elérjük céljainkat és nyerjünk. Ezúttal szeretnénk pontot tenni arra az instabilitásra is, ami a francia közösséget jellemzi és valami tartósat alkotni ezzel a csapattal. Minden meg van ehhez és úgy hiszem, hogy kemény munkával sikerülni fog."

NBK szintén nyilatkozott, szerinte:

"mindannyian motiváltak vagyunk, KennyS és shox párosa halálosat fog alkotni, ez biztos! Hosszútávú szerződést kötöttünk a szervezettel, így mindenki biztosra veheti, hogy elhivatottak vagyunk és nem fogunk menekülni az esetleges belső problémák elől, hanem megoldjuk őket. Nagyon tisztelem SmithZz-t, amiért felhagyott aktív játékos-karrierével, hogy az edzőnk lehessen. Talán ez lesz az a plusz, ami eddig egy francia csapatnak sem volt meg."

A nevek és a statisztikák alapján tényleg komoly erőt képvisel majd az új G2, de ezt majd gyakorlatban is bizonyítaniuk kell! A csapat első kihívása az IEM Katowice zárt kvalifikációja lesz, melyet ezen a hétvégén rendeznek. Természetesen lesz magyar közvetítés is!

Újra pályán a sztárok: hétvégén jön a zárt IEM Katowice kvali

A mérkőzésekről magyar közvetítés is lesz, három továbbjutó hely még kiadó a főtáblára.

Egyelőre nem tisztázott azonban, hogy a csapat nélkül maradt Adil "ScreaM" Benrlitom, Cédric "RpK" Guipouy, Vincent "Happy" Schopenhauer és Christophe "SIXER" Xia mihez kezd majd, de vannak pletykák ezzel kapcsolatban is! Kíváncsiak leszünk, hogy melyik csapat lehet sikeresebb majd hosszútávon, hiszen tavaly a fnatic-GODSENT játékoscsere sem úgy sült el, ahogy tervezték. Remélhetőleg a franciák tanultak belőle!

Borítókép: g2esports.com

Kövess Minket!