Újra képernyőn DeadFox, Na'Vi-Astralis és Na'Vi-VP rangadók is jönnek

Újra képernyőn DeadFox, Na'Vi-Astralis és Na'Vi-VP rangadók is jönnek

Az ESL Pro League ötödik szezonjában a világ legjobbjai csapnak össze minden héten, mutatjuk az első három nap menetrendjét!

Február elején elrajtol a soron következő ESL Pro League szezon, melyben immár egymillió dolláros összdíjazásért folyik a küzdelem!

Major nyeremény az EPL ötödik szezonjában

1 millió dolláros nyereményalappal érkezik az EPL.

Az ESL Pro League ötödik szezonjában a világ legjobbjai csapnak össze minden héten, Bo2-es formátumban. Mutatjuk az első három nap menetrendjét, izgalmakban már az elejétől sem lesz hiány!

Február 7, kedd : Na'Vi vs. Astralis (19:00-tól 21:30-ig)

Már a Majoron is összefutottak, akkor mindenki a Na'Vi győzelmét jósolta a kicsit gyengélkedő Astralis ellen. Azóta azonban nagyot fordult a világ, a dánok behúzták az egész tornát, így most már ők számítanak az esélyesebb ötösnek. A kérdés csupán az, a Major-bukó utáni bizonyítási vágy erőt ad-e s1mple-éknek egy esetleges visszavágáshoz?

Február 8, szerda : Virtus.pro vs. Na'Vi (19:00-tól 21:30-ig)

Sokan ezt a meccset várták a Major döntőjének, ha már ott nem jött össze, az EPL-ben rögtön az első héten megkapjuk, ami Atlantában elmaradt. Közvetlen riváloskról lévén szó, egy ilyen rangadón minden pont és minden kör számít, nincs tehát veszett helyzet, kőkemény küzdelem és valódi taktikai csatára van kilátás!

Február 9, csütörtök : LDLC vs. HellRaisers (21:20-tól 23:30-ig)

Nyerhető meccsel kerül vissza a magyar képernyőkre DeadFox, akik az alaposan felforgatott LDLC ellenfeleként kezdik meg szereplésüket a Pro League-ben. Egy jó indítás fontos lenne, hiszen legutóbb 1:7-es mérleggel kezdett a csapat, azóta azonban csatlakozott a magyar AWP-s, és vele együtt a sikerek is megérkeztek a HR-hez. Reméljük a mostani szezonban közelebb kerülnek a továbbjutást érő első hat helyhez DeadFox-ék a tavalyi 11. hely után.

A mérkőzéseket élő, magyar nyelvű közvetítés mellett kísérhetitek figyelemmel, az alábbi linken:

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!