Flash vagy Dlash? Meglepő az eredmény

Flash vagy Dlash? Meglepő az eredmény

Nagyon sokan, egészen pontosan 2146-an szavaztatok, lássuk hát, hogy D vagy F az ország!

A hétvégén egy redditező ihletére, a profik után kíváncsiak lettünk egy régóta fennálló kérdés válaszára, mégpedig arra, hogy ki melyik gombot használja inkább Villanásra/Flashre. Egyesek az F-re esküsznek, lévén, hogy F for Flash, mások meg a D-re, de vajon melyik tábor nagyobb?

F vagy D jobb a Flash-re? A profikat is megosztja, ti mit gondoltok?

Ahány játékos annyi szokás, mindenkinek más billentyűkiosztás a kényelmes. Ez a profik között sem egyértelmű.

Izgatottan vártuk a szavazatokat, hátha végre pontot tudunk tenni az i-re és eldönteni ezt az ezeréves kérdést, de sajnos a ti segítségetekkel sem jutottunk egyről a kettőre. Hogy miért? Hát ezért:

Összesen 2146-an szavaztatok, de a két tábor között az eltérés annyira minimális, hogy abból semmilyen következtetést nem lehet levonni, sőt még igazából szorosabb, mint a profik között. Sebaj, azért egy próbát megért.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.