Az EnVyUs nem csak sztárjait veszítette el, nullázódott minden eredményük is!

Az EnVyUs nem csak sztárjait veszítette el, nullázódott minden eredményük is!

Az EnVyUs sokkal többet veszített a játékoscserékkel, mint pár tehetséges playert, oda a Major-kvalifikációs pozíciójuk és VB pontjaik is!

A világranglista januári összesítésén az EnVyUs még a tizedik helyen állt, februárban azonban nyomtalanul eltűnt még a Top30-ból is. Ennek oka egyszerű, nullázták pontjaikat és lényegében vadonatúj csapatként tekintenek rájuk!

Hasonló történt anno a fnatic-nál, akik 2016 nyarán a mostanra ismét összeállt olofmeister-dennis-KRiMZ-JW-flusha ötössel játszottak, majd jött egy hármas csere a GODSENT-tel. Érkezett twist, Lekr0 és wenton, vagyis két játékos a GODSENT-ből és egy szabadon igazolható, csapat nélküli játékos.

Bréking: Újra összeáll a tavalyi Fnatic!

5 hónapig bírták külön, újra egy zászló alatt a tavalyi IEM Katowice győztes Fnatic!

A kvalifikációs tornákon és előző szezonokban elért eredmények egyik alapvető feltétele a CS:GO-ban, hogy legalább három játékos ugyanaz legyen, mint aki azokat az eredményeket elérte. A fantic-nak a csere után ugrott a Major, ugrottak a VB-pontok, így vissza kellett hívniuk KRiMZ-t, hogy megtarthassák ezeket a régebben elért eredményeket.

Az EnVy-nél most ugyanez a helyzet! Csak Happy és SIXER maradtak, melléjük jött RpK a G2-ból, xms az LDLC-ből és devoduvek a Vexed-től. A francia csapat tehát csak két korábbi játékosát tudta megtartani, így bukták az összes világranglista pontjukat, és vélhetőan a Major-kvalifikációs helyüket is! Az EnVyUs-nak tehát a Minortól kell majd indulnia a következő Major előtt, csak úgy, mint a NiP-nek, ami igencsak megnehezíti a kijutni vágyó csapatok dolgát, ugyanis a Minorról csak két csapat szerezhet jegyet a Major-kvalifikációs versenyre.

Aki eddig sajnálta az EnVy-t, ez után az újabb csapás után még inkább együtt érezhet velünk, mindent kezdhetnek elölről, a nulláról.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!