Újabb focicsapat vághat bele a CS:GO-ba, ezúttal a PSG-t környékezik

Újabb focicsapat vághat bele a CS:GO-ba, ezúttal a PSG-t környékezik

A francia sztárcsapatról lecsúsztak, de úgy tűnik a francia klubóriást máris megtalálta magának egy háttérben formálódó csapat!

A PSG-t már a francia sztárcsapat alakulásakor is hírbe hozták a CS:GO-val, arról az ötösről azonban lecsúszott a francia klubóriás. Pedig bőven lett volna miből kifizetni a béreket, hiszen a PSG-nél 2011 óta lényegében végtelen pénzen ülnek. Ekkor ugyanis megjelent az új tulaj, Nasser Al-Khelaifi pedig nem a spórolásról híres. A katari üzletember ráadásul ősszel zöld lámpát adott a klub esport részlegének is, League of Legends és FIFA játékosokat toborozva a PSG-hez.

Maikelele tegnapi posztja után azonban ismét feléledtek a PSG-pletykák, az új csapatot építő svéd játékos levelét nehéz félreérteni. A címzett ugyanis a PSG esport divíziójának élén álló Yellowstar, aki vélhetően a CS:GO csapat ügyeit is intézni fogja, amennyiben valóban lesz ilyen a klubnál. Maikelele úgy tűnik mindent megtesz, hogy legyen.

A szóban forgó, jelenleg is épülő csapattal egyébként nem járnának rosszul, hiszen a Maikelele-fox-jkaem trió már önmagában jól cseng, és akkor arról még nem is beszéltünk, hogy a hírek szerint RUBINO is itt folytatja, az ötödik játékos szerepére pedig valde és rain is esélyes!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!