Exileh csalódott, hogy nem nézhet szembe Fakerrel

Exileh csalódott, hogy nem nézhet szembe Fakerrel

Lassan mindenki IEM lázban ég, hiszen már csak 2 hét van a rendezvényig, sajnos egy-két fontos szereplő kimarad.

Hamarosan nyakunkon az IEM Katowice, hiszen már csak két hetet kell várni rá. Megszokás, hogy alapvetőan azok a csapatok akik jó helyezést értek el a VB során, automatikus meghívást kapnak erre a rendezvényre, ami talán az egyik legrangosabb nemzetközi szintű összecsapás a VB-t leszámítva. Ez minden bizonnyal idén is így történt, viszont sem az SKT T1, sem pedig az SSG nem fogadta el a meghívást.

Exileh: "Jó esélyekkel indulunk idén az első helyért"

Az as.com a Unicorns of Love midesével, Exileh-lal készített egy interjút, ahol a tavalyi nyári szezon, valamint az IEM Oaklanden elért siker is volt terítéken. Ezen kívül szóba került az idei év is, illetve az új csapattársak.

A Unicorns of Love midesét, Exileh-t eléggé lehangolóan érintette a dolog. A tavaly ilyenkor még szinte ismeretlen srác azóta elég nagy karriert futott be az UOL égisze alatt és mindeközben egy igencsak magabiztos játékossá vált.

Kövess Minket!



League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.