A nagy FaZe-kérdés: ha nem ScreaM, akkor ki?

A nagy FaZe-kérdés: ha nem ScreaM, akkor ki?

Aizy távozásával minden a feje tetejére állt, de úgy tűnik máris megvannak a jelöltek!

Érdekes és izgalmas dolgok történnek mostanság a profi CS:GO-ban, szinte mindenki forgat, a kisebb csapatok pedig sorra okozzák a meglepetéseket, de ebből a káoszból mindenképp ki kell emelni a FaZe helyzetét! Ők ugyanis mindkettőben vastagon beleléptek, csak úgy záporoznak pletykák a csapatról, és simán kikaptak 2:0-ra a Kinguin-től, bőven szolgáltatják tehát a beszédtémát karrigan-ék! Mióta kiderült, hogy ScreaM az EnVyUs-hoz igazolt, a legnagyobb kérdés mégis az, hogy ki fogja helyettesíteni Philip "aizy" Aistrupot, aki mostmár hivatalosan is átment a Northoz.

Ez ám a meglepetés: ScreaM az EnVy-be igazolt a FaZe helyett!

Iacute;gy már azért nem olyan reménytelen a francia csapat helyzete, a one-tap mester komoly erősítést jelent a Happy-RpK páros mellé!

Hallhattunk már például arról a feltételezésről is, hogy Aizy-t Emil "Magisk" Reif váltja, de a North egyik legütőképesebb játékosának helye biztosnak tűnik mostani együttesénél. Viszont az eddigi találgatások mellett, most újak is napvilágot láttak, egyesek szerint választásuk a jelenleg mousesports-ban játszó NiKo-ra esett, ami szintén jó üzlet lenne a FaZe-nek. Viszont amellett a nyom mellet sem szabad elmenni, hogy a FaZe tulajdonosa és Finn "karrigan" Andersen szinte egyszerre kezdték el követni Can "XANTARES" Dörtkardeşt Twitteren, ami még ha nem is igazol semmit, de semmiképpen sem elhanyagolható dolog.

Jelenleg Aizy helyét a csapat cseréje: Joakim "jkaem" Myrbostad tölti be. Szerintetek végül ki lesz az, aki ténylegesen bekerül a FaZe-hez?

Kövess Minket!