ScreaM bosszúja nagyon fájt a G2-nak, konkrétan 59:30-ra

ScreaM bosszúja nagyon fájt a G2-nak, konkrétan 59:30-ra

A papíron gyengébb francia csapat 2:0-ra lemosta a sztárokkal telepakolt G2-t, ScreaM fél éve nem kapott ilyen jó értékelést egy meccs után!

Az ESL Pro League harmadik játéknapján ismét farkasszemet nézett a két megreformált francia ötös, akik az IEM Katowice kvalifikációja során már meccseltek a közelmúltban. Akkor a sztárokkal teletűzdelt G2 sima 2:0-val küldte le a pályáról az EnVyUs-t, mostanra azonban a forgatás után kimaradt játékosokra építő EnVy véglegesítette lineupját és keményen odatette magát az újabb randevúra.

Ez ám a meglepetés: ScreaM az EnVy-be igazolt a FaZe helyett!

Így már azért nem olyan reménytelen a francia csapat helyzete, a one-tap mester komoly erősítést jelent a Happy-RpK páros mellé!

Az első pálya Cache volt, ahol a belga játékos egészen elképesztőt alkotott! A 27 kör (16:11 lett a végeredmény) alatt 35:13-ban végzett, és 2.11-es értékelést kapott a HLTV statisztikái szerint, amire ScreaM karrierében fél éve nem volt példa!

A másik pályán is a csapat legjobbja volt, Cobblestone-on 28 kör alatt 24:17-et lőtt az ellenfélre, 1.33-as értékelést begyűjtve a teljesítményért.

Az EnVyUs tehát visszavágott a katowice-i vereségért, és sima 2:0-val állította félre a szupercsapatot. Ahogy a videó is mutatja, a G2 tökéletes csapatot épített, csak éppen nem számoltak azzal, hogy ScreaM ezúttal ellenük fog játszani:

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!