1 millió dolláros kivásárlási ár, bemutatkozik FaZe NiKo

1 millió dolláros kivásárlási ár, bemutatkozik FaZe NiKo

A találgatásoknak vége, Niko a csapat új ötödike.

Annyi találgatás után a FaZe bemutatta ötödik játékosát, a csapat egy videóban leleplezte, ki pótolja majd Aizy-t. A FaZe nem is aprózta el, hiszen a sokak szerint többre hivatott Nikola "NiKo" Kovač az új szerzemény, aki a mouz-pokol után újabb nagy lépést tett karrierében. Így a teljes felállás tehát:

  • Aleksi "allu" Jalli
  • Håvard "rain" Nygaard
  • Nikola "NiKo" Kovač
  • Finn "karrigan" Andersen
  • Fabien "kioShiMa" Fiey

Érdekes látni, hogy a lineup történetében először 5 különböző nemzet adja a kezdő ötöst: finn, norvég, bosnyák, dán és francia erőkből áll össze a csapat.

"Jó volt a kapcsolatom a játékosokkal és a szervezettel is, jó viszonyban váltunk el. A FaZe rajongóbázisa eszméletlen, és amit eddig láttam az itteni emberekből és a jövőbeli tervekből, mintha egy álom vált volna valóra ezzel a szerződéssel." - fogalmazott NiKo

Több forrásból is megerősítették, hogy NiKo kivásárlási ára (2017 végén lejáró szerződéséből) 1 millió dollár körüli összegre rúgott, így ha a FaZe alkudott is kicsit az összegből, brutális befeketetés számukra a bosnyák fiatal! A FaZe-től természetesen a jól megszokott bemutató videó sem maradhatott el, így köszöntötték az új szerzeményt:

Ezek után kíváncsian várhatjuk, hogy a FaZe, ami így még erősebbé vált, meddig képes eljutni, így már az sem kizárt, hogy NiKo egészen versenygyőzelemig repíti majd őket. Az új játékos a DreamHack Las Vegas után csatlakozik a csapathoz.

Kövess Minket!