Itt az IEM Katowice csoportbeosztása!

Itt az IEM Katowice csoportbeosztása!

A világ legjobb csapatai néznek farkasszemet egymással március első hetében, és most már tudjuk azt is, hogy ki kivel veszi fel a versenyt a csoportkörben!

A múlthét végén rendezték meg az IEM Katowice zárt selejtezőjét, így már tudjuk, hogy melyik 4 csapat csatlakozik majd a meghívottak mellé. A március első napjaiban megrendezésre kerülő IEM Katowice felől azonban újabb hír érkezett, még pedig a csoportbeosztást ismertették a szervezők. Nézzük is meg, ki kivel játszik majd!

Végleges az IEM Katowice névsora, kiesett a francia szupercsapat

A Heroic szinte a semmiből verte végig az esélyesebb csapatokat, északi fölény Katowice-ben!

A Virtus.pro, a NiP, az Astralis, az SK, az OpTic, a Cloud9, a FaZe és a North kapott meghívót a rendezvényre, őket "piros" és "kék" fantázianevű csoportokba sorsolták. Ehhez a két csoporthoz csatlakoznak majd a kvalifikált csapatok, vagyis a Na'Vi, a fnatic és a Heroic Európából, valamint az észak-amerikai régióból az Immortals együttese. A két csoport a következő módon néz majd ki:

esport csgo counterstrike cikk tbr iem katowice csoporkor beosztas

A csoportkörben round robin formátum lesz, avagy oda-visszavágós rendszer és a csapatok pontokat fognak gyűjteni. A megvalósítás hasonló, mint a jelenleg is futó ESL Pro League-ben, azaz Bo2 meccseket játszanak a csapatok és a csoporton belül mindenki játszik mindenkivel. Az első automatikusan az elődöntőbe jut, míg a csoportok második és harmadik helyezettjei egymással küzdenek meg a két fennmaradt elődöntős helyért. A két csoport meccsei párhuzamosan fognak zajlani, így sajnos meg kell választani, hogy kiket szeretnénk követni a csoportkörben.

A 250 000 dollár összdíjazású versenyre március 1. és 5. között kerül sor a már megszokott helyen, a katowicei Spodek Arénában. A rendezvényre lassan minden jegy elkel, így nem kell aggódni afelől, hogy a rendezvényen a hatalmas embertömeg mellett hihetetlen hangulatban részesülnek majd az odalátogatók.

Azonban akinek nem adatott meg a lehetőség, hogy a helyszínről élvezze a versenyt ne aggódjon, mert tudunk kínálni alternatívát! Ugyanis a rendezvény közvetítésre kerül magyar nyelvű kommentár mellett is, tehát a következő hetekben érdemes lesz figyelni az ezzel kapcsolatos híreket és információkat, hogy le ne maradjatok az év egyik legnagyobb versenyéről a világ legjobb csapataival! Már most be lehet követni a csatornát, a közvetítések itt lesznek:

Élő videó megtekintése innen: ESL_esporthuCS – www.twitch.tv

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!