Megbomlott az ausztrál ötös, svéd játékost igazolt a Renegades

Megbomlott az ausztrál ötös, svéd játékost igazolt a Renegades

Egy-egy fellángolástól eltekintve a Renegades csapatát eddig elkerülte a nagy áttörés, úgy tűnik belátták, új szemlélet kell a csapatnak.

A Renegades együttesét azt hiszem senkinek sem kell bemutatnunk, ám az egykor Vox Eminor néven is ismert lineupot leginkább az "örök ígéret" jelzővel írhatnánk a legszebben körül. Egy-egy kiugró eredményük mindig akad, gondoljunk csak az SK elleni 16:0-ra, vagy arra, hogy a csapat eddig már 3 Majorra is kijutott.

Megvan az év CS:GO szenzációja, az SK 16:0-ra kapott ki

A meglepő vereség csapaton belüli veszekedéssé fajult a braziloknál, az ausztrálok a föld felett lebegnek!

A fejlődési szándék tisztán látszik az ausztráloknál, hiszen az utóbbi időben már NA selejtezőkön indulnak és az ESL Pro League amerikai mezőnyében hétről hétre top csapatok ellen gyakorolhatnak. Sokan megelégedtek volna a legjobb ázsiai/óceániai csapat címmel, ők azonban magasabbra törnek, a világelitet célozták meg.

Az egykori mousesports coach, kassad leigazolása is ennek köszönhető, illetve újabban már a lineupba is belenyúlnak, ha kell. Rickeh kispadra került, és érkezett a nemrég feloszlott qwerty egyik legjobbja, a svéd válogatottat is megjárt atter.

Az új ötödik már a DreamHack Las Vegas meccsein is versenybe száll új csapata színeiben, igazolásától a csapat egy kis belső békét, új szemléletet és változatosabb játékot vár 2017-ben.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!