UOL vs G2, csak egyikük maradhat veretlen!

UOL vs G2, csak egyikük maradhat veretlen!

Most csütörtökön összecsap a két legerősebb csapat az EU LCS-ben, egyikük biztosan elbukja a makulátlan nyereségi arányt.

Két gárda veretlen már csak az EU LCS-ben, de a csütörtöki összecsapás után már biztosan csak egy marad. Az UOL és G2 mérkőzését már az első egy-két hét után sokan várták, mivel igencsak kitűntek a mezőnyből és ez azóta sem változott. Nem véletlen, hogy a Riot Games, hasonlóan ahogy a C9 vs FLY előtt, egy külön hype videóval készült.

Gigászok csatája, avagy ex-C9 vs C9!

damilosK | 17/02/14 11:00 Az NA LCS negyedik hetének legvártabb meccse volt az ex-C9 azaz, a FlyQuest és a jelenlegi Cloud9 összecsapása. Nem csak azért várták annyian ezt a meccset, mert megakarták tudni, hogy melyik éra volt a jobb, hanem azt is megtudhattuk, hogy végre valaki letudja-e győzni a Cloud9-t.

Hétről hétre domináns teljesítmény tudtak felmutatni, az összes eddigi mérkőzés alatt a G2 három meccset vesztett, míg az UOL csak kettőt. Itt persze felmerülhet a két mezőny közötti különbség, de ettől függetlenül szép eredmény mindkét oldalon. 

Összehasonlítottuk a két gárdát több szempontból is, találtunk pár érdekes mutatót.

  • Az átlag meccsidő tekintetében az UOL játszik a leggyorsabban, 33,7 perc alatt fejezik be mérkőzéseiket, míg ezzel szemben a G2 játszik a legtovább, az ő átlag meccsidejük 39,3 perc.
  • Összgyilkosságok terén az UOL a második 216-al, a G2 pedig harmadik 205-tel. Érdemes még megjegyezni azt is, hogy az összes profi régión belül Exileh-nak van a legtöbb gyilkossága, egész pontosan 84.
  • Támogatások terén egy újabb érdekes mutatót találtunk, a második helyen nem egy support, hanem Xerxe, az UOL dzsungelese áll 124-el, a harmadik helyen pedig mithy 123-al.
  • A 10. percnél jelentkező legnagyobb aranykülönbséget ténylegesen Vizicsacsi tudja felmutatni, átlagosan 213 arannyal vezet ösvénytársával szemben. Ezt a statisztikát elméletileg GBM vezeti most 289-el, de ő még csak három meccset játszott, így nem igazán reprezentatív ez az adat.
  • Farmolás tekintetében a 10. percnél Samux rendelkezik a legnagyobb CS különbséggel, számszerint 10,8-al, összehasonlításképp Zven a harmadik 8,7-el.

Nagyon szorosak ezek a mutatók, a két csapat tényleg fej-fej mellett halad, nagyon nehéz lenne megmondani biztosan, hogy ki fog győztesként távozni. Amíg eljön a csütörtök, addig is nézzük meg azt a bizonyos videót!

A közvetítés a megszokott helyen követhető majd magyar nyelven, csütörtökön 17:00-tól, a Magyar LoLTV jóvoltából.


Élő videó megtekintése innen: MagyarLoLTV – www.twitch.tv

Szerintetek kinél lehet az előny? Csacsiék megértek végre arra, hogy egyeduralkodóként vezessék Európát?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!