Új díjazás, egyéni elismerés és számos nevező az ICL 37-re

Új díjazás, egyéni elismerés és számos nevező az ICL 37-re

Ezentúl a legjobb fiatal játékost külön is jutalmazzák a legnagyobb hazai LAN-versenyen.

Megvan a következő ICL hivatalos dátuma, 2017 első CS:GO LAN-versenyét április 13 és 16 között rendezik. A 32 csapatosra tervezett offline eseményre január végén indult el a nevezés, azóta pedig már a rendelkezésre álló helyek fele gazdára is talált. Jelenleg 54 csapat jelezte részvételi szándékát, így a fennmaradó helyekért szép kis versenyfutás indul majd, főleg az után, hogy az ICL változtatott az eddigi díjazáson!

A győztes csapat 5 darab Zowie EC-2 egeret vihet majd haza, valamint a Pixel.hu jóvoltából idén egy új díj is felkerül a palettára. A verseny legfiatalabb feltörekvő tehetsége egy Zowie egérpaddal gazdagodik majd!

Érdemes lesz tehát a szárnyait bontogató korosztálynak is ellátogatnia a versenyre, hiszen egy ilyen seregszemlén nem egy fiatal tehetséget szemeltek már ki maguknak a nagyobb csapatok, ráadásul a díjazás is egyre csábítóbb!

Az eseményre itt lehet nevezni, aki szeretne részt venni a tavaszi szünetben esedékes LAN-partyn jobban teszi ha siet, és gyorsan lecsap a fennmaradó helyek egyikére.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!