A NiP hihetetlen hibája megalapozta a szoros vereséget - VIDEÓ

A NiP hihetetlen hibája megalapozta a szoros vereséget - VIDEÓ

Az IEM Katowice nyitómeccsén rangadóra készültünk, a NiP-fnatic összecsapás első félidejében azonban meg se izzadtak Olofmeisterék. A másodikban már sokkal inkább!

Az IEM Katowice nyitómeccsén rangadóra készültünk, a NiP-fnatic összecsapás első félidejében azonban meg se izzadtak Olofmeisterék. Na jó, talán az első körben, amikor a bomba élesítése után az egyik pillanatban még 4 a 4 ellen őrizték a C4-est, a következőben pedig JW hirtelen 1v3-ban találta magát.

A nindzsáknak háromszoros túlerő és egy defuse kit is rendelkezésükre állt, mégis elbukták a pisztolykört. Ezzel egyszerre három kört is buktak, a 3:0-ás indulás a félidő végére 13:2-es fnatic vezetéssé duzzadt, igazolva mennyire T oldali pálya Cache.

GeT_RiGhT a 11. körben összehozott egy triplát, ezen kívül azonban láthatatlan volt. A maradék 14 kör alatt összesen 1 killt tudott összehozni, a félidőben 4:13-al zárt.

A fordulás után azonban magához tért a NiP és a támadó oldalon már ők is megmutatták, mit tudnak ezen a mapon. Kiélezett körökkel ugyan, de egészen 13:11-ig zárkóztak:

Ekkor még nyert egy kört a fnatic, de a NiP rögtön lehozta a következő kört, és ezzel nullázták a fnatic gazdasági helyzetét. Ekkor 14:12 állt az eredményjelzőn Olofmeister-ék javára, de ha az az első pisztolykört nem szórakozza el a NiP, 11:15 lehetett volna itt már a javukra, nagyon nem mindegy!

A csapatok innentől szinte felváltva nyerték a köröket, 15:14-nél a fnatic-nak force-olnia kellett a meccsért, 15:14-nél egy pont kellett nekik a győzelemhez. Az utolsó kör pedig 1 másodperc és 3 centi híján lett meg nekik. Ha f0rest csak egy picivel előbb indul el, jöhetett volna a hosszabbítás.

Drámai nyitány, a végére nagyon hiányzott az az elszórakozott pisztolykör! A magyar közvetítés 16 órakor, a szintén izgalmasnak ígérkező Astralis vs. fnatic rangadóval kapcsolódik be, itt nézhetitek élőben:

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!