GeT_RiGhT felett úgy tűnik eljárt az idő, egy év alatt lenullázta magát

GeT_RiGhT felett úgy tűnik eljárt az idő, egy év alatt lenullázta magát

A NiP legendás játékosának statisztikái elkeserítően gyengék az utóbbi időben.

A NiP legendás játékosának statisztikái elkeserítően gyengék az utóbbi időben. Legutóbbi húsz meccsén csak három alkalommal ütötte meg az 1-es rating fölötti szintet, ami a világ egykori legjobbjától fájdalmasan gyenge teljesítmény.

Hogy tovább árnyaljuk a képet, íme GeT_RiGhT elmúlt egy éve grafikonon, 2013-ban 1.6-os átlagon ült, tavaly ilyenkor még az 1.3-os értéket ostromolta, mostanra 0.8-as átlag alá süllyedt.

A kérdés, ami a veteránoknál szinte állandóan beszédtéma itt is adott: meddig van még értelme csinálni ezt? A NiP a coach szabállyal elvesztette irányítóját THREAT-et, így ismét Xizt-nek kellett magához ragadnia a karmesteri pálcát, ez azonban szemmel láthatóan nem vált be a csapatnak.

A NiP az IEM Katowice versenyétől is idő előtt búcsúzott, és bár voltak szoros meccseik, végül az öt meccsből csak egyet tudtak megnyerni a svédek. Új irányítói szemlélet vagy esetleges új ötös nélkül nagyon úgy tűnik, a NiP menthetetlenül zuhan lefelé az erősorrendben, kérdés hogy hol állnak meg a lejtmenetben.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!