Továbbra is a Cloud9 és a TSM dominál Amerikában

Továbbra is a Cloud9 és a TSM dominál Amerikában

A FlyQuest és a Cloud9 összecsapása második alkalomal is ugyanazt az eredményt hozta, a TSM pedig lenyomta a Dignitast.

Úgy látszik helyreállt a rend az NA LCS-ben, ugyanis megint a két nagyöreg áll az élen, vagyis a Cloud9 és a TSM. Múlt héten jött el FlyQuest és a Cloud9 második összecsapása, az elsőt Jensenék nyerték meg, ezúttal szeretett volna szépíteni a FlyQuest, de nem igazán találtak fogást Sneaky-éken és kettő nullára kikaptak.

Gigászok csatája, avagy ex-C9 vs C9!

damilosK | 17/02/14 11:00 Az NA LCS negyedik hetének legvártabb meccse volt az ex-C9 azaz, a FlyQuest és a jelenlegi Cloud9 összecsapása. Nem csak azért várták annyian ezt a meccset, mert megakarták tudni, hogy melyik éra volt a jobb, hanem azt is megtudhattuk, hogy végre valaki letudja-e győzni a Cloud9-t.

Első alkalommal egész szorosnak mondható volt Jensen és Hai összecsapása. Ezúttal sem adta magát könnyen a FlyQuest, de valahogy sokkal inkább volt érezhető a Cloud9 fölénye. Koordináltabbak voltak a mozgásaik, láthatóan tudták, hogy milyen célokat és célpontokat akarnak elhozni, a FlyQuest-nél pedig hiába volt ott Orianna Hai-nál, rendszerint a 3-4 emberes Vonzáshullámokat se nagyon követte le a csapat, így mondhatni hiába játszott szépen. Ezzel szemben a Cloud9 folyamatosan egy emberként mozogva szedte szét a csapatharcokat, valahogy így és 2:0-ra gyűrték le a volt csapattársakat.

A TSM és a Dignitas összecsapása egy fokkal talán kiélezettebb volt eleinte, de ez leginkább a kezdeti hibák miatt volt a TSM részéről. Egy viszonylag stabil előnnyel rendelkezett Xpecial csapata, de még innen is fordítani tudott a TSM, többek közt Svenskeren Baron lopásának hála, amit az első meccsen kétszer is megcsinált. Erre szokás azt mondani, hogy Dignitas Baron calls. Végre feltámadni látszik Bjergsen és gárdája, ahogy az lenni szokott most már több szezon óta, nehezen indul az évad, de a középére mindig belerázódnak.

Fellélegezhetnek a TSM fanok, úgy tűnik Reginald nagy hadigépezete, ha kissé döcögősen is eleinte, de beindult és újfent fej-fej mellett haladnak a Cloud9-al. 

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.

League of Legends - Hihetetlen, idén még az MSI himnuszon is spórol a Riot

A League of Legends világbajnokság himnusza minden évben hatalmas figyelemnek örvend, sokszor még a játékkal nem is játszó embereknek is felkerül a lejátszási listájára egy-egy Worlds-ös zene. Az MSI himnuszára sajnos közel sem ennyire kíváncsiak a játékosok, a Riot 2019 óta most először nem is ad ki zenét a szezonközi eseményhez.