Keserű tanulság: káromkodás miatt bukott el egy szponzort a Team HoP

Keserű tanulság: káromkodás miatt bukott el egy szponzort a Team HoP

A hazai elitbe tartozó CS:GO csapat a Gfinity Premium döntőben mutatott magatartása miatt komoly támogatótól esett el.

A hazai elitbe tartozó Team HoP CS:GO csapatának sikereiről többször is beszámoltunk már idén. A legutóbbi Gfinity döntőben mutatott magatartása alapján azonban nem éppen a dicséret szó ugrik először.

A csapat egy nagy nevű telekommunikációs céggel állt tárgyalás alatt, akik komoly támogatóként érkeztek volna a csapat mellé. A szerződés egy egyszeri, ám annál nagyobb összegről szólt volna. A cég persze szerette volna tudni, jó helyre kerül-e a támogatási pénz, ezért folyamatosan figyelte a csapat és a játékosok közösségi oldalait, valamint a meccsekre is felnéztek, ha volt közvetítés. Ekkor jött a baj!

A Gfinity Premium döntőjében ugyanis elszabadultak az indulatok, folyamatosan ment a beszólogatás egymásnak, egyelőre még kultúrált mederben. Az este 10-től hajnal 3-ig húzódó mérkőzés végére azonban elszakadt a cérna a hosszabbításban elvérző HoP-osoknál, és a közös chatbe ment az anyázás.

"Mikor felkeltem már láttam a screenshotokat, de közben már hívott a kapcsolattartóm és mondta, hogy a tárgyalásokat meg kell szakítanunk, mert az elveik nem egyeznek a mutatott viselkedéssel. Ez az, amiről ugye én is jártatom a számat mindig, hogy viselkedjünk már sportszerűen és kulturáltan, akármi is van! Először történt ez meg, és itt is a baj! Nyugodtan írjatok meg, hátha tanulnak belőle a hazai játékosok!" - nyilatkozta a csapat menedzsere deni az esettel kapcsolatban.

Reméljük így lesz, és a sajnálatos eset tapasztalataiból tanulva legközelebb nem fordul elő hasonló baki, egy ekkora lehetőség kapujában.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!