Újabb magyar forgatás, NEY-vizer-FLEAV keringő a háttérben

Újabb magyar forgatás, NEY-vizer-FLEAV keringő a háttérben

Továbbra is keresik ideális összeállításukat a hazai csapatok, a magyar szokásnak számító gyakori cserélgetés újabb fejezete ment végbe a napokban.

Továbbra is keresik ideális összeállításukat a hazai csapatok, a FLASH fémjelezte Orgless mostantól Sensei Esports néven szerepel, a csapat első nagyobb megmérettetése az áprilisban esedékes Copenhagen Games lesz. Az utazás miatt azonban nem csak nevet de ötödiket is cserélt az együttes, NEY úgy döntött nem tart a csapattal a dániai kalandra, így a helyét vizer vette át.

Vizerre az ICL dobogójáig menetelő GODS-ból emlékezhettek, akiknek mostanra se híre se hamva a hazai csapatok között. Gbk már a WSE tagja, neware-t és synopsis-t egyaránt elküldték, így egyelőre nem csapatoznak, N3RO pedig vizer távozásának hírére szintén visszavonult egy időre a játéktól. Pedig az a verseny alig fél éve volt, mégis mennyi minden történt ...

Megvan a fruits ellenfele az ICL nagy döntőjén

A címvédő csapat újra felérhet a magyar LAN csúcsára, komoly kihívó a láthatáron!

A távozó NEY nem maradt sokáig csapat nélkül, a gabesson féle Corvini-nál talált újra helyet. A létszámfölöttivé vált FLEAV jelenleg csapat nélkül várja a folytatást, a PIXEL egykori fiatal entry fraggere reméljük nem csak egy átsuhanó üstökös volt a hazai CS:GO egén.

Sensei Esports: FLASH, barcode, vizer, mustang, bodito

Corvini: gabesson, koloRRR, NEY, rmL, FoDa

Sok sikert és forgatásmentes felkészülést kívánunk a csapatoknak!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!