Hearthstone Global Games: szavazz a magyarokra az ingyen kártyacsomagért!

Hearthstone Global Games: szavazz a magyarokra az ingyen kártyacsomagért!

Elindult a voksolás: ti dönthetitek el, hogy mely játékosok képviseljék hazánkat a nemzetek tornáján!

Az idei évben - a versenynaptár átszabása következtében - nem lesz Hearthstone világbajnokság, ez azonban még nem jelenti azt, hogy nagyszabású esemény nélkül maradunk: az idei év fénypontját a Hearthstone Global Games jelképezi majd, ahol ezúttal nem játékosok, hanem nemzetek fognak csatázni egymással.

Indul a Hearthstone Global Games, Magyarország is érintett

A világ 48 országa vesz részt a különleges formátumú tornán, melynek döntőjébe a 4 legjobb nemzet juthat majd be.

Összesen 48 csapat (köztük Magyarország) vesz majd részt az áprilisban keződő tornán, ahol első körben 8 darab hatfős csoportba fogják osztani a résztvevőket. Mindegyik hatosból a legjobb három jut majd tovább a következő fázisba, hogy aztán 24, majd 16 fősre szűkítsék a mezőnyt - az élő nagydöntőbe pedig már csak a legjobb 4 nemzet fog eljutni. Az egyes országokat négy-négy játékos fogja képviselni.

A versenysorozat formátuma különleges lesz, hiszen mind a négy játékos 2-2 paklit hozhat majd, különböző class-okkal, a kilencedik class-t pedig az úgynevezett "Ace Deck" fogja képviselni, amit akkor kell majd bevetniük a csapatoknak, ha mindent eldöntő, ötödik játszmára kerül majd sor.

A képzelet csapatkapitányi karszalagot azok a játékosok kapták, akik a legjobban teljesítettek a téli szezonban az adott nemzet Hearthstone-osai közül: nálunk exigo nyerte el ezt a megtiszteltetést. A maradék három játékost pedig a közönség szavazhatja meg: ezen az oldalon adhatjátok le a voksotokat (egy Battle.net bejelentkezést követően), méghozzá az alábbi játékosokra.

Szavazni egészen március 14. reggel 9 óráig lehet, és semmiképp sem érdemes elszalasztani a voksolást, hiszen a határidő lejártát követően nem sokkal mindenki kap majd egy ajándék Old Gods kártyapakkot, aki részt vesz a szavazásban. Döntsetek ti, ki képviselje Magyarországot!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!